Sayfa 154/660 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 5280 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Hangisi bize en yakın olabilir ki.Turkey yazınca bir sonuç çıkmadı.Rakamları doğru mu okudum onada emin değilim.En düşük fiyatlı olan fintechin onda birini verseler dicem ya...üçün biri gibi bir mesaj veriliyor tahtada sanırım.

2. Savaştan önceki gün 14.5 seviyeleri denenmişti ve 14'e yakın bir seviyede kapattık. Hisse o günden sonra dönecekti ancak savaş haberi ile ertesi gün taban oldu. Dış etkenlerden dolayı bozuldu.

Savaşla ilgili gündem kalmadı, artı olarak endeks o günden bugüne savaş öncesi seviyelerini hayli geçti.

Dünya ve bizim için olumlu gelişmeler hisse için olumsuz gelişme olmamasına rağmen hacim sıfır..
    Madem o gün neden 14.5 denendi hacim yapıldı?
    Şimdi niye hacim yok anlamak güç.

Neyse mal düşerken alınır.

3. Şu an alıcı gelmesin diye dua ediyordur.
    Kur düşüşünün nereye gideceğini öngöremediler tahtacı Bey ve saz ekibi.
    Usd grafikte boşluk olmasın düşüncesi hakim gibi.
    Tekniği ayarlamada zorlanıyorlar sanırım.
    Tavan tavan götürseler Peranın kılıcını tadacaklar belkide.Ya cidden gülmemek elde değil.Allah'ım günah yazmasın.
    Ytd.

4. onlarda hisseye ilgi olmadığını bildiği için istedikleri gibi at oynatıyorlar.. hergün cep to cep yaparak hisseyi aşağı basıyorlar..

5. Battında bizim mi haberimiz yok Allahın belası..

6. Arenadan çıkıp forda geçtim gerçi orada da şuan biraz zarardayım :) thy düşünüyordum almadım ford aldım insanda birazda nasip olacak inşallah nasibimiz hayırlısıyla açılır

7. seni tahtanı yapan yapıcının, kuracağınız baskının........

Sayfa 154/660 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •