Sayfa 420/691 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

İşte bunlar hep açgözlülükten))))))))) Gordon gekko nun meşhur tiradı vardı ya o misal,açgözlülük iyi bir şeydir diyordu filmde allahın çakalı.Aslında hiç de iyi bir şey değil.Allah fazlasını versin zaten şirket olarak dünyanın parasını kazanıyorsunuz bir de burda milleti yolma peşinde olmayın ya nedir yani.

Yahu ben ev alacak olsam misal 5 milyona iki artı bir satıyorlar asla almam.Gelirim burdan 5 milyon lot kağıt alırım,kiraya çıkarım her ay kiram kadar lotu satar kirada oturuurum,eminim beş yıl sonra o lotlar bana üç tane ev alır.

3. Grafik çok güzel, şıkır şıkır. Ortalamalar civarındayız. Burayı güzel bir hacim yeşil uzun bir dikme ile geçerse hareket hızlanır. YTD

#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...03291727328643
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Sn. Hkm, bugün işlem hacmi tam bir hayal kırıklığı oldu, daha önceki öngörüme paralel olarak A1 Capital öğleden sonra satışa geçti, al gülüm ver gülüm.. en son 0.92 maliyetlilerimi 0.97 den satmıştım. 1 TL üzerinde yoğun satış gelir.. ancak 1.02 denemesi olabilir.. oradan büyük ihtimalle döner. Bana 0.94 ten hisselerimi geri iade etmeden 1.02 ye gitmez .

Aceleye gerek yok, kağıda saldıran kimse yok.. ya kendi lotlarını alarak yükseltecekler ya da kendi lotlarını alarak yükseltecekler .

Bedelliye katılan yatırımcı 1.25 e kadar kan içer kızılcık şerbeti içtim der. O fiyattan da A1 ve Bank Of almaz.. Bedelliye katılan yatırımcı kol bacak kesene kadar hissenin üzerindeki baskı kolay kolay kalkmaz. YTD

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn tahminci gidişat nasıl,sizin fikriniz nedir,gene aşağı döndürürler mi sizce
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Hayırlısı artık,bakalım neler olacak.Bilanço 30 nisanda.

6. *
    2 iş günü sonra ilk çeyrek bilanço netleşecek. Referans Bahçeşehir'de teslimatlar son hız, bakalım bunun ne kadarı bilançoya girecek göreceğiz. Sahadan aldığım bilgiye göre (izahnamede de var bu not) zaten en son tarih 30 Haziran. Bu arada Referans Beylikdüzü hemen sonrasında da Beşiktaş Abbasağa lansmanı gerçekleşecek. Şirketin de dediği gibi bu yıl rekorlar yılı olacak, net...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. Akşama doğru 98 den sattıklarımı 97 den alış yazdım ama vermediler, bakalım hayırlımı yapmışlar yoksa yarın 2 kademe daha gidecek mi

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Sn. Hkm, bugün işlem hacmi tam bir hayal kırıklığı oldu, daha önceki öngörüme paralel olarak A1 Capital öğleden sonra satışa geçti, al gülüm ver gülüm.. en son 0.92 maliyetlilerimi 0.97 den satmıştım. 1 TL üzerinde yoğun satış gelir.. ancak 1.02 denemesi olabilir.. oradan büyük ihtimalle döner. Bana 0.94 ten hisselerimi geri iade etmeden 1.02 ye gitmez .

Aceleye gerek yok, kağıda saldıran kimse yok.. ya kendi lotlarını alarak yükseltecekler ya da kendi lotlarını alarak yükseltecekler .

Bedelliye katılan yatırımcı 1.25 e kadar kan içer kızılcık şerbeti içtim der. O fiyattan da A1 ve Bank Of almaz.. Bedelliye katılan yatırımcı kol bacak kesene kadar hissenin üzerindeki baskı kolay kolay kalkmaz. YTD
    Bende bekliyorum orda.
    Uzun süredir 93 94 al
    96 97 satyapıyordum.
    Aynı yerde bekliyoeum.
    Bir döngü yakalamıştık ama bakalım ne zaman bozulacak)
    Umarım biranönce nominal üzerine giderde badem ezmesinin miktarını artırırız)

Sayfa 420/691 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •