Sayfa 877/1000 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1. Vergi konusu gercekten çok çetrefilli.

Bankamdan aldigim yatirim hesabi gelir raporunda eurobondun alinisini takip eden ilk aldigim faiz tutarinin tl karsiligi ve ayrica gelir olarak yazilan bir karsiligi bulunuyor.

Gelir olarak yazilan rakam daha az.
    Bunun kirli fiyat temiz fiyat hesabi neticesinde oldugunu saniyorum.

Konuyu netlestirmek icin alo maliye'ye telefon ettim. Kirli fiyat temiz fiyat kavramlarimdan haberleri yok. 258 ve 310 no'lu tebligleri okuyun diyorlar. Orada da kirli fiyat diye bir sey bulamadim.
    Bagli bulundugum vergi dairesini aradim. Oradaki ilgili de kirli- temiz fiyat hakkinda bir sey bilmiyor.

Surekli calısma, ogrenme halindeyim.
    Bu gidişle bir muhasebe bürosu açacağım...
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Forumun çalıştığı yerden soru gelince hemen cevaplanmış
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    2027 fiyat 103 küsür olmuş getiri 7.9% civarı bunu da mı kaçırdık

8.4% iken yüklenmelikti galiba neyse... Türkiye'de kriz bitmez. Bir sonrakine artık.

ytd
    104.5 olmuş nerdeyse bu seneki faiz geliri kadar.bence işin tadı kalmadı bu eurobond işinde vergisiyle uğraşmak cabası.

3.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Vergi konusu gercekten çok çetrefilli.

Konuyu netlestirmek icin alo maliye'ye telefon ettim. Kirli fiyat temiz fiyat kavramlarimdan haberleri yok.

Surekli calısma, ogrenme halindeyim.
    Bu gidişle bir muhasebe bürosu açacağım...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Maliye bunları bilmeden bizim beyannameleri nasıl kontrol ediyor acaba?

A grubu kadrolarında Maliye'de çalışanlar tam olarak cevap veremiyorlar. Tebliği 3 kişi okuyor 4 ayrı sonuç çıkıyor

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    104.5 olmuş nerdeyse bu seneki faiz geliri kadar.bence işin tadı kalmadı bu eurobond işinde vergisiyle uğraşmak cabası.
    Şimdi bankalarda stok bollaşır Al sat yap(a)madığımız için öyle bakıyoruz. Sonra yine 100'e gelecek. Yani alım fırsatı bitmez...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dün baktığımda 101.3 tü temiz fiyat garantide.

Eurobond böyle bir mecra , özellikle uzun vadeler inanılmaz dalgalanmalar yaşayabilir, o nedenle kısa vadede ihtiyaç duyulmayacak para ile girilmeli. Mümkün se de itfa tarihine kadar beklenmeli.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. TEB bankasında eurobond portföyümü tahvil bono sekmesinden görebiliyorum yalnız kullananlara birşey sormak istiyorum nakit akışını yani kupon ödemelerini görebiliyor muyuz onu bulamadımda.

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    6000 nomda kaldım geçen hafta. 10000 yapaydım iyiydi. Neyse. Hisseden devam artık...

ytd

7.  Alıntı Originally Posted by mad_caner Yazıyı Oku
    TEB bankasında eurobond portföyümü tahvil bono sekmesinden görebiliyorum yalnız kullananlara birşey sormak istiyorum nakit akışını yani kupon ödemelerini görebiliyor muyuz onu bulamadımda.
    Orada en baştaki linke tıklayın tüm gelecek kuponlar gözüküyor

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Orada en baştaki linke tıklayın tüm gelecek kuponlar gözüküyor
    Kendi internet şubemden tahvil bonolar sekmesinde öyle bi link bulamadım acaba yanlış yere mi bakıyorum portföye giriyorum ordada tıklanıcak bir sekme yok

Sayfa 877/1000 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •