Sayfa 532/1007 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Viop XL

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Para pul oldu, bedavaya istiyorlar

Erik bile 50 lottan fazla
    bir halt olacağı yok.

2. Eskiden devaülasyon, kamu mal ve hizmetlerine zam ve şok faiz artırımı birlikte olurdu, spekulatör program ciddi ise sisteme para sokardı ve vatandaş da izlerdi.

Şimdi devaülasyon ve faiz indirimi oldu ve uzun süreye yayıldı, programa inanç olmadığı için sisteme para sokulmadığı gibi çok fazla çıkış oldu, enflasyonist beklentiler kötüleşti. Devaülasyon ile gelen ucuzluk giderek azalmaya başlıyor, cari açıkda ters bir konjoktür nedeni ile daha da pahalılandı, ihracat damping nedeni ile ucuza yapılıdı.

Seçimlere kadar da radikal karar alamayacaklar muhtemelen, pansuman tedbirler ile gidilecek gibi. TTKOM kamuya geçince zam ertelenmiş olabilir, enflasyon beklentisini kırmak için asgari ücret artışı da gündem de yok dendi, ama piyasanın güveni çok azaldı bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. yok mu arttıran alışmış gidiyor..

4.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    yok mu arttıran alışmış gidiyor..
    Dün akşamki tepeyi not ettin mi
    tepe kırılmadığı müddetce tepe olarak kalır
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    evet dayu ben olsam yarın fışkırtırım pazarteside enflasyon sevsen yuzde 10dan aşağı gelmez..ordan sağlam bi çakarım herkeş şorta geçer...salıda hiç bişey olmamış gibi gene fışkırtırım nasıl plan amahaince deelmi
    dün bugün için fışkırtır demişiz ....bugün böyle biter bakalım bazartesi netcek...

6. Tarkank abi palamız bugün fışkırttığına göre bazartesi gırnızı olur gibi, herif bi fışkırttırıyo bi duruyo
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün akşamki tepeyi not ettin mi
    tepe kırılmadığı müddetce tepe olarak kalır
    tepeleri kirmak icin yapiy bu palojan..

8. Borsa İstanbul, 24/02/2022–31/03/2022 tarihleri arasında uygulanan yukarı adım kuralına bugünden itibaren devam edilmeyeceğini açıkladı

Sayfa 532/1007 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •