Sayfa 533/1007 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    tepeleri kirmak icin yapiy bu palojan..
    Palojan en cok benden korkuy, ya imza tutarsa

Herifin paraya ihtiyacı yok, itibarı sarsılır. Fakir Bozkurt geldi tepeye imzasını çaktı gitti derler diye şuan Yusuf Yusuf moduna
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul, 24/02/2022–31/03/2022 tarihleri arasında uygulanan yukarı adım kuralına bugünden itibaren devam edilmeyeceğini açıkladı
    ralli başladı kemerleri bağlayın dior yani...böyle şeylerden sonra bi silkeleme gelmesi vaciptir normalde bakalım...

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GARAN'da resmi geri alım pazartesi başlayacak. Muhtemelen her gün sonunda başvuran lot sayısını açıklarlar. Orada başvuran olmaz ise işlem kadük kalabilir.
    başvuran olmazsa ne olacak, günü bitince bu kadar aldım gerisini istemem mi diyecekler, ya da piyasa ne ederse etsin gibi bir şey mi derler acaba? tşk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    başvuran olmazsa ne olacak, günü bitince bu kadar aldım gerisini istemem mi diyecekler, ya da piyasa ne ederse etsin gibi bir şey mi derler acaba? tşk.
    Bildiğim kadarı ile piyasadan alır ise gönüllü çağrı olmuyor, birileri baş vurması lazım. Öte yandan kimse başvurmaz ise %50+ kısmını sağlamamış olur.

Normalde piyasadan almış olsa hakim ortak olmanın farklı hesaplama ve mevzuatı var. KIPA'da oldu.

Belki Yapı Kredi'de de olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tarkank abi palamız bugün fışkırttığına göre bazartesi gırnızı olur gibi, herif bi fışkırttırıyo bi duruyo
    grafik pek öyle göstermiyor, endeks gayet sıhhatli bi çıkış eğiliminde, sürdürülebilirlik ve süreklilik arz ediyor.. gün içi yada bugünden yarına aşağı dalgalar geliyor, piyasa katılımına göre bazen sert bazen ılımlı.. ama ana trend henüz short taşımak adına umut vermiyor

kritik seviye 2290-2330 bölgesi idi, yavaş ve temkinli adımlarla geçti burayı, 3-4 günlük bir konsolidasyon sonrası devam ediyor.. sert bir günlük yukarı çubuk görmediğimiz sürece, daha da devam etmemesi için bi sebep yok..

bu teknik analiz kısmı.. temel analizle bakacak olursak -hisse fiyatları gerçek olamayacak kadar düşük.. çöp hisselerden bahsetmiyorum u50 yada u100 içinde "aşırı değerlenmiş" diyebileceğimiz çok az hisse var.. bankalar 0.4-0.5 f/dd ile trade ediyor, petkm, sahol gibi bir sürü blue chip 3-4 f/k .. üstelik önümüzdeki 3-5 yıl için beklentiler, geçmiş 3-5 yıldan asla daha kötü değil.. sadece bir miktar döviz girişi bütün ekonomik görüntüyü değiştir

6. Borsa durduk yere seri taban olmaz.

VOB YAPMAYİN

teknik analiz diye birşey yoktur birbirimizi kandırmayalım

7. abka aylık %5 te yetmiyor %6,29 daha öpüldük...

İSTANBUL'DA PERAKENDE FİYAT ENDEKSİ MART AYINDA ÖNCEKİ AYA GÖRE +6.29% (ÖNCEKİ: +4.44%) - İTO

İSTANBUL'DA PERAKENDE FİYAT ENDEKSİ MART AYINDA YILLIK +63.25% (ÖNCEKİ: +55.32%) - İTO

8. ... durduk yere olmaz

Birşey olmasi lazım

..

Sayfa 533/1007 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •