Enflasyonu geçtik..
Hız sınırı aşıldı..
Hiper sonıc devrede..
Allahtan digital alt yapımız var.
O da olmasa Afrikalılar gibi balya balya parayla gezecektik..
Dıtlayıp geçiyoz rakamları.
Feraseti olanlar bugünleri görmüş
Üçer beşer maaş mevkii bağlamışlar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Benim en çok korktuğum doğalgaz seçim sebebiyle bize 2,6 sanayi ve elektrik üretenlere 12 oldu yeni zamla. Bu birbirine yakın olursa ben benim gibiler hatta kirada oturan memurlar da altından kalkamaz. Aylık 3000-5000 arası ısınma ücreti çıkar. Malum Isparta da bir haftadan fazla elektrik doğalgaz yoktu. Benim stratejim bu evi satıp bacası olan asansörsüz yüksek giriş ev almak. Ben seçimde mağlup olsa bile bir şekilde seçimin iptalinin olacağını hemen gitmeyeceğini düşünüyorum. Velev ki gittiler bu borç ve bütçe ile hemen düzelecek bir durum yok bana göre. Her türlü ihtimale karşı tedbir alacağım mecburen. Ev bulmadan ev satmak mantıklı değil.
Seçimden sonra hükümet değişimi olsa. Çok ciddi uzmanlık gerektiren bir ekonomi yönetimi gerekir. Bol keseden atmak dağıtmak da mümkün değil yol bitti. Önceki ihaleler eğer ekonomi yönetimi gibiyse hukukî açık varsa belki , yoksa yıllar sürer bunlar. Acilen devletin küçülmesi gerekir. Hükümet değişsin yada değişmesin bizi yakın zamanda ciddi sorunlar bekliyor.
yüzde yüz doğru insanlar bunu ya anlayamıyor ya da anlamak istemiyor önümüz tufan gibi elden birşey gelmiyor kurbanlık koyun gibi bekliyoruz umarız iyi birşeyler olur önümüzdeki mb toplantısında sembolik bir artış ve parasal sıkılaşma olsa düzelir ama sıkılaşma olursa seçim kaybedileceğinden yapamıyorlar bence
Yer İmleri