Sayfa 544/1007 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    en son aralık ayında sanırım faiz indirimi olmuştu ve sonrasında bir süre izlemede kalacaklarını ve uyguladıkları politikaların meyvesini toplamaya başlayacaklarını söylemişlerdi...sonuç? 3,5 ay geçti ve vatandaş olarak gördüğümüz tek şey sürekli artan fiyatlar...ZAM...

ne zaman toplanacak bu meyveler? vatandaş olarak biz ne zaman nasipleneceğiz bu meyvelerden merak ediyorum...
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Toplayacaz dedi, toplayacaksınız demedi...
    Süper tespit:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    en son aralık ayında sanırım faiz indirimi olmuştu ve sonrasında bir süre izlemede kalacaklarını ve uyguladıkları politikaların meyvesini toplamaya başlayacaklarını söylemişlerdi...sonuç? 3,5 ay geçti ve vatandaş olarak gördüğümüz tek şey sürekli artan fiyatlar...ZAM...

ne zaman toplanacak bu meyveler? vatandaş olarak biz ne zaman nasipleneceğiz bu meyvelerden merak ediyorum...
    Diğer teoride hükümet önden zamları yapacak sonrasında yavaş yavaş vatandaş rahatlayınca seçim olacaktı. Ne durumdayız zamlar bitti diyebilir miyiz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Diğer teoride hükümet önden zamları yapacak sonrasında yavaş yavaş vatandaş rahatlayınca seçim olacaktı. Ne durumdayız zamlar bitti diyebilir miyiz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Abu ÜFE %100 üstü adamlar geri kalanı için iyi bir haber şey bekliyor ve zammın geri kalanını erteliyorlarken doğalgaza %50 zam geldi mecburen onlarda kaktıracaklar

Enflasyonu geçtik..
    Hız sınırı aşıldı..
    Hiper sonıc devrede..
    Allahtan digital alt yapımız var.
    O da olmasa Afrikalılar gibi balya balya parayla gezecektik..
    Dıtlayıp geçiyoz rakamları.
    Feraseti olanlar bugünleri görmüş
    Üçer beşer maaş mevkii bağlamışlar..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Enflasyonu geçtik..
    Hız sınırı aşıldı..
    Hiper sonıc devrede..
    Allahtan digital alt yapımız var.
    O da olmasa Afrikalılar gibi balya balya parayla gezecektik..
    Dıtlayıp geçiyoz rakamları.
    Feraseti olanlar bugünleri görmüş
    Üçer beşer maaş mevkii bağlamışlar..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim en çok korktuğum doğalgaz seçim sebebiyle bize 2,6 sanayi ve elektrik üretenlere 12 oldu yeni zamla. Bu birbirine yakın olursa ben benim gibiler hatta kirada oturan memurlar da altından kalkamaz. Aylık 3000-5000 arası ısınma ücreti çıkar. Malum Isparta da bir haftadan fazla elektrik doğalgaz yoktu. Benim stratejim bu evi satıp bacası olan asansörsüz yüksek giriş ev almak. Ben seçimde mağlup olsa bile bir şekilde seçimin iptalinin olacağını hemen gitmeyeceğini düşünüyorum. Velev ki gittiler bu borç ve bütçe ile hemen düzelecek bir durum yok bana göre. Her türlü ihtimale karşı tedbir alacağım mecburen. Ev bulmadan ev satmak mantıklı değil.

6. Seçimden sonra hükümet değişimi olsa. Çok ciddi uzmanlık gerektiren bir ekonomi yönetimi gerekir. Bol keseden atmak dağıtmak da mümkün değil yol bitti. Önceki ihaleler eğer ekonomi yönetimi gibiyse hukukî açık varsa belki , yoksa yıllar sürer bunlar. Acilen devletin küçülmesi gerekir. Hükümet değişsin yada değişmesin bizi yakın zamanda ciddi sorunlar bekliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçimden sonra hükümet değişimi olsa. Çok ciddi uzmanlık gerektiren bir ekonomi yönetimi gerekir. Bol keseden atmak dağıtmak da mümkün değil yol bitti. Önceki ihaleler eğer ekonomi yönetimi gibiyse hukukî açık varsa belki , yoksa yıllar sürer bunlar. Acilen devletin küçülmesi gerekir. Hükümet değişsin yada değişmesin bizi yakın zamanda ciddi sorunlar bekliyor.
    yüzde yüz doğru insanlar bunu ya anlayamıyor ya da anlamak istemiyor önümüz tufan gibi elden birşey gelmiyor kurbanlık koyun gibi bekliyoruz umarız iyi birşeyler olur önümüzdeki mb toplantısında sembolik bir artış ve parasal sıkılaşma olsa düzelir ama sıkılaşma olursa seçim kaybedileceğinden yapamıyorlar bence

8.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    yüzde yüz doğru insanlar bunu ya anlayamıyor ya da anlamak istemiyor önümüz tufan gibi elden birşey gelmiyor kurbanlık koyun gibi bekliyoruz umarız iyi birşeyler olur önümüzdeki mb toplantısında sembolik bir artış ve parasal sıkılaşma olsa düzelir ama sıkılaşma olursa seçim kaybedileceğinden yapamıyorlar bence
    Mümkün değil. Şuan çevremdeki çoğu kredileri salmaya başladı. Yakında umudu da bitince hepten bırakacaklar. Şuan ne kadar yüzen ne kadar çırpınan kredi var ne kadar borç var devlet sırrı.

Sayfa 544/1007 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •