Aksa 2 ayda %50 yaptý..Bozkurt para daðýtýyorlar koþ..temettü hissesi diye aldýk uçtu ben %50 ye dayanamam..þeye çevirdim geri çekilirse tekrar döneriz..
Aksa 2 ayda %50 yaptý..Bozkurt para daðýtýyorlar koþ..temettü hissesi diye aldýk uçtu ben %50 ye dayanamam..þeye çevirdim geri çekilirse tekrar döneriz..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
viop 2662 den 2614 e kadar yukselisini surduruyor..
dusmeyen borsayi icat edenler kendileri dusmesini istedigin de de apýþýp kaliyorlar galiba![]()
Asuzu 5 aylýk prim %500 ü geçti , Tuncay elinde viskisi nasýl keyiflidir þimdi büyük bir operasyon bu..
Tahtaya ufacýk bir alýcý gelsin lak diye aþaðý basýyor gelmedimi çek çekebildiðin kafar yukarý ulan anladýk robot mobotta bune ya. Hisseler %2 ekside endeks %0,01 %0,05 ulan ralli oldu gitmeyen zibil hisse var endeksde düþüþlerde gene ilk düþen onlar ne thy miþ ne tavmýþ ne pegasusmuþ be arkadaþ
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
2000 li yýllarýn baþýnda borsa dergileri olurdu.TEKBORSA vs...
Orada AYI-BOÐA-TÝLKÝ vs. olurdu.
þimdi öyle dergiler var mý?...özellikle borsa dergisi...
Yer Ýmleri