Sayfa 44/1122 İlkİlk ... 34424344454654941445441044 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. ALINTI

Almanya shell

Benzin 2.2

100km de 23 litre koklarım diyor :D

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dun orta sinif bir ozel hastaneye gittik..

Uzman dr muayanesi 185 TL

Cift tarafli omuz MR yi pazarlikla ve fatura almadan 1300 TL (Yoksa 1860 TL ) ye cektiler..

Onceki hafta EMG cekimi ozel muayenehanede nakit 1000 TL, fatura alinirsa 1080 TL..

Ogleden sonra hidroforcu geldi, hava basti gitti pazarlikla 300 TL den 200 TL ye indi, o da rica minnet... Fatura filan yok..

Dr muayene ucreti hidrofor bakimindan daha dusuk.. Onun da normali 300 TL imis..

Dedim ki gusel fiskirtmislar..

Dr da MR dan kendi komisyonunu almistir mutlaka, yoksa 185 TL ye uzman dr muayene ucreti dusuk..

Syg,
    Geçmiş olsun dudu. Artık biz bazı şeyleri kafaya takma yaşını çoktan geçtik. Önümüz yaz. Sakin bir yerde stresten uzak tatil yapıp kafayı dinle. En güzeli bu. En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileklerimle.

3.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum 10 Şubat ta ağır bir ameliyat geçirdim aort anevrizması ameliyatı açık olarak yaptılar. Sizleri elimden geldiğince okumaya çalıştım. Sayın dudu şimdi yaş olarak aynıyız galiba emekli olmama rağmen üniversitede İzmir'de profa açıktan iyi bir para verdim güya özel odadaydim fakat oda da televizyon çalışmıyor eşim refakatçi olarak kaldı ne çarşaf ne de yastık vermediler ayrıca ameliyata girerken bütün ilaçları bana aldirdilar. Hastaneden çıkarken özel oda diye günlük 100tl para aldılar. Yani sözün kısası paran yoksa öl geber diyorlar. Ameliyat için sıra alamadık birde torpil bulup paralar ödedik. Tam bir rezalet
    Özlemişim burda yazmayı. Herkese saygılar.
    Geçmiş olsun. Acil şifalar. Ege bölgesinde oturanların çoğu Ege Üni. Has. geliyor. Hastane bahçesinde sabahlayanları, çaresiz insanları glörmek insanın içini sızlatıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    soğan daha hızlı sanki
    Izmir de yumruk büyüklüğündeki karnıbahar 22 tl idi. Ki izmir merkeden30 km ötesi her yönde kuzey, güney, doğu ve batı köylerle dolu bir şehir. Şaştım kaldım.

5.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    vakıf TANIŞMA FAİZİ KAMPANYASI
    USD
    5.000-5.000.000 min-max
    32-91gün 2,75%
    92-180 gün 2,85%
    181-370gün 2,95%

%3,6 ya 366 gün tahvilde var
    İçerideki müşteriye vermiyor. Hesabı kapat git. Bir ay sonra gel diyor. Euro için de alsaymışınız iyi olurdu.

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Tanışma sonrası ne olur?
    Yarı yarıya düşer.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Yarı yarıya düşer.
    Hiç vakıfla çalışmadım.gel gel yapıp sonrada süründürür bunlar.
    Peki şu anda ortalama ne veriyor bankalar?
    Yani temditte dolara?

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Hiç vakıfla çalışmadım.gel gel yapıp sonrada süründürür bunlar.
    Peki şu anda ortalama ne veriyor bankalar?
    Yani temditte dolara?
    Bir kaç gün evvel yazdım. İçeride iseniz dolar %1.5 Euroyo ise 0.25. P.tesi vaktim olursa bankaları dolaşıp uygun oran bulursam gidecem. Hiç uursamıyorlar. Gidersen git havasındalar.

Sayfa 44/1122 İlkİlk ... 34424344454654941445441044 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •