Sayfa 331/614 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Endeks artı iken polho eksi ise soluğu 2.80 de alırım demek bu. Başladı gtü bşı oynamaya
    Isyanım neye biliyormusun? 50 basamak çıkışta bir tebessüm etmedin ,bir basamak düşünce karalar bagladın sence biraz abartmadınmı

2.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Tepkiler azalmakla kalmadı kuşluda gece gündüz söven adamlar övgüye dönmeye başladı sen ne diyosun ))
    Vardır bir bildikleri milyon lot taşıyan adam rahatken

3. Bist yılların rekorunu kırmış. Polhoda rekor kırıyor. Arz fiyatında en uzun kalma rekoru.polho da: elinde malı çok olan ,tahtaya hakim olan yukardan ver,aşağıdan topla oyununa devam ediyor. Bugun yine 3.05 doldurdular, isteyen istediği kadar alabilir dediler. Tahtayı etkileyecek gücü olmayan.umutla beklemeye polyanacilik oynamaya devam ediyor. Kendince büyük, tahtaciya göre güçcük yatırımcı. Bir yandan tahtacidan,bir yandan dövizden ve bir yandan enflasyon dan yumruk yemeye devam. Bence temettuye mal satmaya devam ederler,sonra iyice kırarlar aşağı. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    herkes elindeki mala sahip çıksın, bundan daha düşük ( hem piyasa değeri, hem defter degeri) Şirket kalmadı. mike mike çıkaracaklar. Enflasyon onların varlıklarını eritmedimi. Onlar şirketin daha da düşmesini göze alıyorsa,bizde alırız. sonuna kadar mokoko. azdan az gider çoktan çok.ytd
    Bırakın bu dengesizi

5. İnşallah sn 41 in dediği gibi 1.90ı görür..😅
    Hatta 1.20 ve sonra adese gibi .60 krş görse tadından yenmez..
    Endex 3600 olsun bizim ki .60 krş..
    Ne güzel olur..
    Sizlerden özür diliyorum, ben konuyu yanlış anlamışım..🤣🤣
    Bundan böyle bu yönde yorum yapcağım..😅

6.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Bırakın bu dengesizi
    2 sene sonra biz de böyle olmayalım Kemal😅😅

7. Bazılarını buradaki kimse kaile almadığından birbirlerine paslaşarak abi diye hitap ederek ve uzun vade taşıma ve artırma onerilerini siz dikkate alın. Kimbilir belki biri patron abi diye hitap eden uşak olabilir. Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Hisse bu fiyatlardayken bu yorum ya borsadan anlamayan tipik vurkaççılardan olduğunuzu ya da kotu niyetli olduğunuzu gösteriyor. Ya da ucuncu ve son ihtimal uzun zaman once bu hisseyi alıp kur artısında varlığınızın dolar bazında erimesinin yol açtığı ofkeyle sirkete dusman kesilmişsiniz. Ben de 2020 kasımında bizim aldım. Cari fiyatlardan. Yuzde 55 dolar bazında varlığım eridi. Buna ragmen bizimin yuzde atmısını satıp buna gectim. Eger bu bizimde once katlarsa uzulmem bizim bundan once katlarsa Yuzde yuz bunda olurum. Kimse bu fiyatlarda orta ve uzun vade için bu kagıdı kotulemesin. Ya da cenesini kapatsın ve yuksek maliyetten alıp sıkıntı çekenlerin canını sıkmasın.

Sayfa 331/614 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •