Sayfa 330/616 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Temelanalizci abi genel kurula katıldınızmı?

2.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Bunu şimdi gördüm. 2.82 konusunu hatırlamıyorum sallama ihitmalin büyük. Ama bence şuan satmak lazım. Hissiyatım bu. Artık bu hafta görücez nasıl bir indikatörüm
    Enteresan bir ruh haline soktu , insanlar depresif tepkiler veriyor. En güzel günde bile güldürmeyen özel bir hisseye ortak olmuşuz. Her hareketi o kadar mantıksız ki. Benim görüşüm hala birileri mal düşsün diye bekliyor tahtacı. Burdan 2,50 ye gelsede 2 ye de gelse daha çok mal kaptırır. Saçma işler bunlar birilerinin üstüne oynuyor tamamen pisliğine olan küçük yatırımcıya oluyor. Yabancıda buraya gelmez düğümcük oldu burası

3.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Cevabı yazımda mevcut. Zarardan çıkma şansım yok. Lanet olsun haram zıkkım olsun diyip beklemeye geçtik
    Mantıksız.zarardan çıkma şansının olmadığı yerde hiç kimse beklemez.hatta imkansız.bekliyorsan bir beklentin var demektir. bende senin o dillendirmediğin beklentin için girdim.yeni girmem benim suçum degil.sen mutsuzsun ama ben orta şeker bu benim suçum değil.

4.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Mantıksız.zarardan çıkma şansının olmadığı yerde hiç kimse beklemez.hatta imkansız.bekliyorsan bir beklentin var demektir. bende senin o dillendirmediğin beklentin için girdim.yeni girmem benim suçum degil.sen mutsuzsun ama ben orta şeker bu benim suçum değil.
    Her zamanki gibi yine yanlış anladın. zarar varken çıkma şansım yok demek istedim. Yani zararı başka yerlerden kapatma serüvenine giremem. Burdan çıkması lazım anlamında.

5. Tam çıkılacak zaman.
    Sallıyorum, yatırım tavsiyesi olarak almayın yanılırsınız.

6. Endeks artı iken polho eksi ise soluğu 2.80 de alırım demek bu. Başladı gtü bşı oynamaya

7. Genel kurula kadar ufak ufak çıkıp umut verdiler. Tepkiler azalsın diye. Şimdi bir daha ki genel kurula kadar kanser ederler insanı..

8.  Alıntı Originally Posted by agnostica Yazıyı Oku
    Genel kurula kadar ufak ufak çıkıp umut verdiler. Tepkiler azalsın diye. Şimdi bir daha ki genel kurula kadar kanser ederler insanı..
    Tepkiler azalmakla kalmadı kuşluda gece gündüz söven adamlar övgüye dönmeye başladı sen ne diyosun ))

Sayfa 330/616 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •