Traderke(mal) Senin ne yaptýgýn beni ilgilendirmiyor ama sanýrým yanýnda baþkalarýnýda yakacaksýn.Öncelikle elimi polhoda azaltým, kalan oran bana göre küçük bir oran. korkma bende þu kadar var bu kadar var demeyeceðim.
karpuzcunun hikayesini bilirmisin IV Murat seyyar satýcýlarý yasaklamýþ, zaptýyeler sokakta salatalýk sataný yakalamýþlar,patiþahýn huzuruna çýkarmýþlar. patiþah ceza olarak sattýgý salatalýklarý tersten yedirmeye çalýþýrken.salatalýk satan katýla katýla gülüyormuþ.patiþah sormuþ, bu duruma nasýl gülebiliyorsun? salatalýkçý cevap vermiþ: Arkadan karpuzcu geliyor ben ona gülüyorum demiþ.
Ke(mal) inþallah karpuzcu sen olmazsýn.Bisten yabancýlar kaçmaya devam ediyor,derinlik yok olmaya baþladý. U-30 kaðýtlarý aniden %5.00 devre kesiyor,Bist devre kesici devreye girmeye baþladý. Amerika faiz artýþýna gidiyor, borsalarda düzeltme olabilir. senin uyuz bir anda on kademe aþagý iniyor.Ýnþallah Dünya düzeltirken polhoda siz kazanýrsýnýz,karpuzcunun durumuna düþmezsiniz.Bak sana bi akýl daha vereyim. Devlet kamu bankalarýný süspanse(taze sermaye verecek) edecek haberleri gelmeye baþladý( piyasaya proje bazlý kredi verecekmiþ) Budurumda vakýf ve halk bankalarý biraz daha diþrençli olurlar. yani. ke(mal) durum kötü görünüyor. sen þimdi beni dinler risk almazsýn biliyorum.yatýrým tavsiyesi deðildir, çok bilsem kendim zarar etmezdim.

ben þunu aldým ben bunu aldým ben para basýyorum oglum len git palavralarýný baþka yerde sat yarýn öbür gün bi haber gelir ne hikmetse sende full polho olur **.bu iki kiþi aynýmý ahali niye ikisi engelli niye sýrf ikisi yazýyor niye ikiside para basýyorum bu hissedeyim þu hissedeyim diye polhoda yazýyor 
Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri