Milleti gaza getirmeyelim sonra büyük düşüş olur endeksi pazarladı derler..ama ben Ocak sonu Şubat başı 1880-1900 altında haftalık kapanışlar yapılmadığı takdirde buralar dip olur demiştim..1920 idi endeks..ve kendi stratejime göre spotta bol hisse topladım..sadece kağıt değişimi yapıyorum..temettü hisselerinde lot artırıyorum..Bu hisselerde temettü hariç %10-15 daha fazla lot artırsam ilerde rahat ederim diyorum..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Haklısın. Yakın zamanda beklentim yok zaten. Bir düşüş gelmesi gerekiyor. Gaz oluşuyor bana öyle geliyor.
TRENDHOUND. ISCTR topiğinde şöyle yazmış. https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post5875207
Günlük toplam açığa satışlar tarihi rekora koşuyor. Bu rakam an itibariyle günlük 7 milyar tl yi aşmış durumda. Daha önceki 17 Aralık 2021 Cuma günkü tarihi rekor (günlük açığa satış hacmi) 9 milyar tl ye yakın idi ve açığa satışlar buraya ulaşınca borsa patlamıştı. Çok enteresandır, günlük açığa satış hacminin toplam hacme oranı açısından 1 numara İSCTR ki toplam hacmin %40 a yakınını açığa satışlar oluşturuyor. 2. sırada %27 ile EKGYO, 3. sırada %24 ile YKBNK, 4. sırada %21 ile AKBNK var. Bu oran THYAO da %13, GARAN da %18. Bankalardaki açığa satış oranı kamu bankaları hariç çok yüksek
Eğer bu açığa satanlar patlarsa vay babam vay.
Belki 2022 sonu 2023 başı olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri