Sayfa 614/1007 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Daha önceleri aldığım hisseleri bu forumda paylaşıyordum artık paylaşma ma kararı aldım.
    Siz hayvancılığa devam edin,paraları toplayın borsa da bana teslim edin.

YTD
    Sen hayvancılığı boş ver de
    o kadar hisse aldın
    bide genel kurula gitme derdi çıktı onu düşün

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muahhha
    Allah iyiliğini versin emi gece gece güldürdün beni, iki gün önce merdabi bi nazar şeyttürdü bugün yüzde 4bucuk yapmış deye, ertesiki gün gırnızı oldu, bi durun yaw memedabi hiç günyüzü görmesin mi tahta son iki yıldır 4bucuk ile 5bucuk arasında sıkışıp kaldı, tüm hisseler bize tur üstüne tur bindirdi. paramız enflasyon altında eridi çöp oldu... müsade edin eccükte halbank zedeler fışkırtsın
    Yarasın reis .
    bende yok ama halkta bekleyenlerde fışkırtsın.
    onlarında yüzü gülsün.
    Bir de 5.16 geyiği vardı ama almalık mı satmalık mı anlayamadım.

3. Koyun kuzu muhabbeti gidiyor.
    Çok koyun güttük zamanında şimdi borsa güdüyoruz o başka. Bir samanlık ot(10 römork) ve saman (10 römork) 8 hayvan ve 25 koyuna yeterdi. Tabi satın almazdık tarladan. Yem de arpa yardırırdık. Kışın dağdan pür vb getirirdik. Hey gidi günler hey. Bizim gençlik telefon başında geçmedi. Manda(4-5), Koyun(25-30), İnek(7+3), Hindi(20), Kaz(10), Tavuk(10+1), Ördek(8) vb hayvanlara bakmakla geçti. Biz büyüdük, ebeveynler yaşlandı hiçbiri kalmadı. Yağ yoğurt peynir yapar pazarda satar pazar ve bakkaliyeyi o kazançla görürdük. Yememiz yanında 9 boğaza bakardı o hayvanlar. Ama akşama kadar kırdasın. Sar beline 1 salatalık bir domates, keş, biber yağmur çamur demeden dolaş arkalarında. Akşam yemekten sonra uyuya kalırdık.
    Şimdi gençliğe bakıyorum da her şey bedava gibi geliyor.

Bir koyundan ortalama 1,5 ile 2 kg arasında süt alırdık.

Koyun sütü geçen yıl 10 tl idi. Biraz önce baktım şişe de 22 tl yazıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Yarasın reis .
    bende yok ama halkta bekleyenlerde fışkırtsın.
    onlarında yüzü gülsün.
    Bir de 5.16 geyiği vardı ama almalık mı satmalık mı anlayamadım.
    Ortakların yeni bulduğu bi formül o,tahtaya balina çekmeye çalışıyoruz, hamsiyle istavritle olmuyor, sen anlamazsın, gerçi bizde anlamıyoruz ama olsun, formül förmüldür, tutar tutmaz bilemeyiz.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muahhha
    Allah iyiliğini versin emi gece gece güldürdün beni, iki gün önce merdabi bi nazar şeyttürdü bugün yüzde 4bucuk yapmış deye, ertesiki gün gırnızı oldu, bi durun yaw memedabi hiç günyüzü görmesin mi tahta son iki yıldır 4bucuk ile 5bucuk arasında sıkışıp kaldı, tüm hisseler bize tur üstüne tur bindirdi. paramız enflasyon altında eridi çöp oldu... müsade edin eccükte halbank zedeler fışkırtsın
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...00#post5871600

Benim burda bi üçgene bastığım yok inanın ki
    Hayat hoş gerisi boş

Gençler dolar bazlı bakıyorsunuz da burda kocaman elmas var 2 cent hedefli niye söylemiyorsunuz..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Bozkurt yaşıyormuş sevindim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku

Gençler dolar bazlı bakıyorsunuz da burda kocaman elmas var 2 cent hedefli niye söylemiyorsunuz..

Tebrikler. Elmas formasyonuna kadar şort açarım. Her 50 puanda 1 düşerse kar al yaparım. Hisseleri de oralarda satarım.

Sayfa 614/1007 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •