Þöyle akþama iftarlýk için az biþii fýstýklý baklava almak istiyorum acaba fiyatlar ne alemdedir, uzun zamandýr baklava almadýydým
Þöyle akþama iftarlýk için az biþii fýstýklý baklava almak istiyorum acaba fiyatlar ne alemdedir, uzun zamandýr baklava almadýydým
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Baz modelleri çýkmýþtý Bi ara.
Onlara da bak
Fýstýklý hýz sýnýrýný aþabilir..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bizde genelde kendimiz yapýyoruz cevizli olanýný, akþama iftara davet edildim, hanýma ve çocuklara dedim bu akþam ben iftara gelmiyorum deye onlarda sorunca bende bülbül gibi öttüm, ne yiyeceksiniz deyince menüdekileri süüledim. çocuklarda gelirken bizde isteriz fýstýklý olanýndan dediler.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Gitmez diye bir þey yok da sen grafiði yakým çekim almýþsýn gibi.
Detaylý iþini incelemek lazým, elektrikli arabalar vs trend. Ýsmi motor piston olunca þüphe uyandýrýyor. Ýsmi daha havalý olabilir.
Piston yapan baþka þeyler de yapar.
Ben az bir þey alsam, gece ne tip akislikleri var benim aklýma gelir, ondan sonra gündüz daha konsantre bakýlýr. Hisse elinde olunca ne kadar olumsuzluk var akla geliyor. Dýþarýdan hepsi sanki fýrlayacakmýþ gibi duruyor.
![]()
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
KAP: HEKTS [ ] HEKTAÞ TÝCARET T.A.Þ. Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1021268 Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Þirketimiz' in 15.04.2022 tarihli Yönetim Kurulu toplantýsýnda;
Þirketimiz' in son yýllarda yakaladýðý sürdürülebilir büyüme ivmesi; satýþ hasýlatýmýzý, faaliyet karýmýzý ve net karýmýzý önemli ölçüde artýrýrken, net iþletme sermayesi ihtiyacýmýz da artmýþtýr.
2022 yýlýnda da bu büyümenin devam etmesi hedeflenmekte olup, Þirketimiz' in iþletme sermayesi ihtiyacýndaki artýþýný karþýlamak, finansman yükünü azaltmak ve büyümeyi devamlý kýlacak yatýrýmlarý hayata geçirebilmek üzere,
Þirketimiz' in 860.000.000 TL olan ödenmiþ sermayesinin 1.290.000.000 TL bedelli, 380.000.000 TL bedelsiz olmak üzere toplam 1.670.000.000 TL artýrýlarak 2.530.000.000 TL'ye çýkarýlmasýna,
Bu amaçla kayýtlý sermaye tavanýnýn 3.000.000.000 TL'ye yükseltilmesi için gereken iþlemlere baþlanmasý hususunda Genel Müdürlük'ün yetkili kýlýnmasýna karar verilmiþtir.
YTD
Son düzenleme : dva glaza; 15-04-2022 saat: 19:20.
Yer Ýmleri