Sayfa 630/1007 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Mayıs vadeyi SHORTÇULARI İHYA edecek vade olarak görüyorum.... zaten kafadan 100 puan vade geçişi var.

Ama nisan vadede TEB, hepsini toplamış ve long pozisyonda....eğer max. kar isterse en zirveden UZLAŞMAYA GÖTÜREBİLİR DE.

bunun için Nisan vade nereden kapanır bilinmez.

2. İKV Başkanı Zeytinoğlu döviz kuru artık ihracata destek olmuyor demiş. İç piyasada fiyatlar arttı, dışarı satarken lojistik maliyeti, aracılık komisyonları, sigorta vs koyunca o kadar kar getirmiyor olabilir.

Nisan enflasyonu ve dış ticaret verileri de açıklanınca kur düşük kaldı baskıları daha da artabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bist100 tarihi zirveye 1.350 puan falan kaldı...pazartesi hallederler herhalde o kısmıda...

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Mayıs vadeyi SHORTÇULARI İHYA edecek vade olarak görüyorum.... zaten kafadan 100 puan vade geçişi var.

Ama nisan vadede TEB, hepsini toplamış ve long pozisyonda....eğer max. kar isterse en zirveden UZLAŞMAYA GÖTÜREBİLİR DE.

bunun için Nisan vade nereden kapanır bilinmez.
    mevcut shortcularin ihya olacagi tek bir ay kaldı o da 13.ay...simdilik takvimde degil..mayis ta girecekleri de simdiden Allah affetsin

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yarin fiskirtma gelebilir
    Arkası pazartesi ...
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu GARAN'da çağrıya katılanlar ile ilgili günlük bir veri falan açıklanıyor mu? bugün şu kadar lot verildi çağrı için gibi...kafayı yemiş olmak lazım gerçi tahtada 13 lira üzerinde alıcı varken gidip 12,20 den vermek için...çok acaip bir durum...

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu GARAN'da çağrıya katılanlar ile ilgili günlük bir veri falan açıklanıyor mu? bugün şu kadar lot verildi çağrı için gibi...kafayı yemiş olmak lazım gerçi tahtada 13 lira üzerinde alıcı varken gidip 12,20 den vermek için...çok acaip bir durum...
    Bugün henüz açıklamamışlar. Dünkü bilgi var.

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ti-bankasi-a-s

8. Şimdi bugünkü bilgi gelmiş. 1 adet bir kişi satmış, form doldurduğuna değmez.

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ti-bankasi-a-s

Sayfa 630/1007 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •