Sayfa 415/1002 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    OPH +3, 23 ve MAC +4,63 meyve vermeye başladı ��
    bir başkasına göre de hasat zamanı olabilir. temkinli olmak iyidir.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Platform İşlem Durumu İşlem Görmüyor
    yeni abone alimi yok sanirim...
    sayın servetbey, ben önümüzdeki yıl beyanname vereceğim ama internet vergi dairesinde formda anlamadığım şeyler var... siz kendiniz doldurdunuz mu hiç bu kar payı beyannamesini? eğer doldurduysanız size danışmak istediğim bir iki küçük soru olacak... selamlar...

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bu gelirinizi vergi beyan etmeniz gerekiyor mu, arastirdiniz mi...
    sayın servetbey önümüzdeki sene beyanname vermek zorundayım. biliyorum, size bu konuda bişey daha sordum, umarım yanıtlarsınız... selamlar...

Aksine bir durum yok ise T+1 fiyat ile T+2 yada T+3 te para size teslim edilir ogleden sonra gibi.....

Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Gunaydın
    T+2 yada T+3 valörlü bir fon satis emri verdiğimizde satış islemi hangi günkü fiyattan oluyor?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. Cari acık devam ediyor.
    Enflasyon son sürat devam ediyor.
    Bu durumda dolar daha ne kadar tutulabilir.

Artan fiyatlar ihracatı baltalayacak duruma gelirse belki de doların ipi istenerek bırakılmak zorunda kalınacak.

Cari açık serisi dördüncü ayında
    https://www.bloomberght.com/cari-den...ayinda-2303915

Dostum, gerci serbest fon konusunda da yazarim ama sizin burdaki yaziyi gormusken yazayim dedim, nitelikli yatirimci olduktan sonra ben kendi kurumumdaki TL bazli serbest fonlara ulasabiliyorum ekranimda ve diger kurumlardaki serbest fon lari da almak icin ayri ayri belge mi imzalamak gerekiyor.. USD yada diger doviz ile sanirim EUR olarak fon lari da almak isterim...

Benim ekranda sadece kendi kurumumum serbest fon larini gorebiliyorum ama digerlerine de bakmak isterim ki islem goren 73 adet serbest fon dan da secmek isterim...

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Hayır hiç almadım sayın Lucky Player, ama yüklü miktarda KRF taşıyorum ve performansı gerçekten çok guzel. Serbest fonlar tarafından oldukça seçici davranmaya çalışıyorum. Elimde İstanbul Portföyun birkaç serbest fonu var bir de TEB'in TPP fonunu taşıyorum

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elbette dostum ama ben eurobond yatirim yapiyorum sizinki hisse senedi temettu muydu.. Sizin temettu gelirinizin yarisi seneye 70bin tl yi gecerse beyan edip ilgili hesaba gore verginizi mart ayi sonuna dek ilk ve temmuz sonuna dek olacak sekilde ikinci taksit ile odemeniz gerekir..

ilk taksit te damga pulu da var ufak bir mebla fark olusuyor. Bankaniz kredi karti ile oderseniz de 3-4 taksit ile her birini odersiniz olur biter, bes sene sonra korkulu ruya gorup vergi cezasi vermemek icin vergimizi verelim derim hazir gelirimiz varken..

Saygilarimla...

Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    sayın servetbey, ben önümüzdeki yıl beyanname vereceğim ama internet vergi dairesinde formda anlamadığım şeyler var... siz kendiniz doldurdunuz mu hiç bu kar payı beyannamesini? eğer doldurduysanız size danışmak istediğim bir iki küçük soru olacak... selamlar...

birbirinizi kırmayın ustalar. sonra çok üzülürsünüz.

Sayfa 415/1002 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •