Sayfa 709/1007 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    [IMG][/IMG]
    .
    [IMG][/IMG]
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Berat Albayrak ne oldu diye bakınca bir haber ile karşılaştım. Bence değişmeyip biz ne yaptığımızı biliyoruz stratejisine devam etmeliler.

>>>>>>>>>>>>
    https://www.meridyenhaber.com/guncel...mi-h61604.html

Ankara'da siyaset kulisleri hareketli... Nureddin Nebati’nin görevden alınacağı hem siyaset hem ekonomi kulislerinde konuşuluyor. Bakan Nureddin Nebati yolcu gibi... Berat Albayrak mı geliyor?

14.04.2022, 14:44
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Geçen düşündüm bir şey üstaddan mı öğrenilir yoksa kalfadan mı diye. Eğer çırak isen kalfadan çok şey öğreniliyor, üstaddan çok şey öğrenilemiyor ancak onu taklit etmek gerekiyor. Bir de sağlık konularında benzer hastalığı olanlar daha yararlı olabiliyor.

Çok matah bir şey değil çoğu kişi bunu deneyimlemiştir ama yazmış olayım.

Bu arada Türkiye'den bir ekonomist Nobel ödülü öyle veya böyle alması gerekir. Ülke labaratuvar oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Berat Albayrak ne oldu diye bakınca bir haber ile karşılaştım. Bence değişmeyip biz ne yaptığımızı biliyoruz stratejisine devam etmeliler.

>>>>>>>>>>>>
    https://www.meridyenhaber.com/guncel...mi-h61604.html

Ankara'da siyaset kulisleri hareketli... Nureddin Nebati’nin görevden alınacağı hem siyaset hem ekonomi kulislerinde konuşuluyor. Bakan Nureddin Nebati yolcu gibi... Berat Albayrak mı geliyor?

14.04.2022, 14:44
    Nebati yerine Damat gelse iki ihtimal var birincisi satarlar bu mantıklı ikincisi alırlar oda şuan ki para basıp yükselten kamu eliyle olur. Bence şuan damat yönetiyor MB ve hazineyi

5. İhracat odaklı çalışmalar büyük firmaları etilkilerken. Küçük esnaf dediğimiz kesim asgarî ücret, memur, işçi ve emekli aylıkları yükselmeden nefes alamaz. Herkes kendi çapında küçüldü. Buradaki milyonları olanlar için pek farketmez ama alt kesim çok kötü durumda

6. Nebati zaten B.Albayrağın uydusu. Bir şey farketmez

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ankara'da siyaset kulisleri hareketli...
    Nureddin Nebati'nin görevden alınacağı hem siyaset hem ekonomi kulislerinde konuşuluyor. Bakan Nureddin Nebati yolcu gibi... Berat Albayrak mı geliyor?
    SON DAKİKA

Bakan Nebati:
    Fiyatlardaki yükselişlerin belini kıracağız.
    Kuru nasıl kontrol altına aldıysak enflasyonu da kontrol altına alacağız.
    Ekonomi grafiklerden ibaret değildir.
    Ekonomi birliktelik, ortak irade ve akılla güçlenir

yada şöyle demeli sabredin kendiliğinden düşebülür de olurdu....

8. Önce taban,sonra tavan...Ya sonraaa...?

YTD

Sayfa 709/1007 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •