Sayfa 710/1007 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Viop XL

Taşınan Açıklar artmış, GARAN 5.6 milyon lot, EREGL 2 milyon lot, THYAO KRDMD YKBNK taşınmış, sabah paylaştığım gibi GARAN da şenlik oluyor!

2. idelojiler politikalar tutarlı olmasa zaten ismi ideoloji veya politika olmaz. Sürekli ideoloji veya politika değiştirince bir yere varılamıyor.

Mesela gün içi al sat yapınca dün sattığın yükselebiliyor veya dün aldığın düşebiliyor, o yüzden çok canım sıkılmıyor.

Öte yandan ülke ekonomisini belirli bir politika ile yürütmek lazım, o politika işe yaramaınca bu sefer başka politika edinmek yerine o politikanın inceliklerini bilenler gelmeli. Her işten anlarım, her politikanın üstadıyım demek zor.

Eğer baştan bürokratlara ben politika ideoloji filan anlamam ülkeyi düzgün yönetin diyen tek adam olsa idi durum farklı olurdu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. nebati KONUŞUYOR YA çok değil 2 haftaya bist devre kesmeye başlarsa
    bir kenara, not bari alalım bu lafların ardında başka bir mesaj var sanki
    bakın hele dediğine ;
    Borsa İstanbul rekor kırıyor ve her gün rekorları egale ediyor

hatırlıyormusunuz? Zamanında Ecevit borsadan başka yatırım aracı kalmadı demiş, o günden sonra hayır görmemişti

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Önce taban,sonra tavan...Ya sonraaa...?

YTD
    isgyo nun spotunu vadelisiyle birlikte yorumlayın.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Konuşmada katılanlardan bazı yerlerde çok alkış almadı Nebati. Anlatılanlar akla uymayınca düşünülüyor ve orada alkışlanması gerektiği unutuluyor. Akla çok karşı gelmeyen sözlerde alkış gerekiyor ise hemen geliyor.

Örnek olarak "Yatırım yapacak olana sınırsız imkanımız var" dedi, yatırımcı aval aval baktı.

Profosyonel siyasetçilerin promterdan konuşması normal. Yeniler konuşa konuşa tecrübe ediniyor.

Nebati başarılı olur ise önü bence açık, adamda tek eksik inandırıcılık.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bugünün kağıdı akkız olabilir.
    sabahtan buraya bi şeyler yazmıştım.
    bugünlerde müneccimlik var bende alıyorum içime doğuyor ama 1 gün önce satıyorum
    aynısı ekgyo da oldu ben 76 dan sattım ertesi gün tavan oldu dün ben 9.07 den akkızı sattım peşinden hareketlendi
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Taşınan Açıklar artmış, GARAN 5.6 milyon lot, EREGL 2 milyon lot, THYAO KRDMD YKBNK taşınmış, sabah paylaştığım gibi GARAN da şenlik oluyor!
    Bu Garan açıkçılarında iyi cesaret var. Fiyatı bi güncelleseler hepsi batacak

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    isgyo nun spotunu vadelisiyle birlikte yorumlayın.
    spot tavan 1324, viop tavan 1372 bugün alabilene para dağıtıyor bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 710/1007 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •