Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
Sayin kartal yuvarlak cumelelerin olsa dahi anladığım kadarıyla "tamamını yapacak zaman var diyerek" yani daha net olarak "tamamını" diyerek %100 den bahsediyorsun. Hani tek hisse olmazdı bu işin tek savunucusu sen değil mıydın?

Neyse onu geçtim ben sana elimde tek lot polho yokken (o dönemki yazılarımda da belirtmişken bakın tekrar diyorum realiter özellikle okusun)
"kartal bak burada diğer hisseleri övme madem oveceksin arkadaşlara yardımcı olmak istiyorsun şu andan sonra hangi hisseleri alsınlar yaz karsilastiralim polho ile" dediğimde hatta ısrarla sordugumda yazamadın doğru mu?

Şimdi buraya yine geldin şu şu kadar gitti bu bu kadar gitti şurdan şöyle kazandım buradan böyle kazandim diyorsun. Daha buraya bakın ısrarla ısrarla polho ile kıyaslamaya hisse yazamayan yani buraya yazmaya cesareti olmayan gidipte burdan ci-ka-maz git onla yeni basliyanlari kandır. Dibine kadar bu hissedeydin ve hala dibine kadar bu hissedesin. Ha diğer dediğin hisselerden de biraz almissindir o ayrı.

Amaaaa o dediğin zaman gelip buraya 3 tane yada 5 tane hisse yaz dediğim zaman bir tane bile hisse yazamadın o dönemin yazılarını getirtme bana şimdi gelip o hisselere geçtiyse bile buraya yazıp durmayı kes. İşine bak...

Hayır o dönem tek hisse saçmalık diyen adam zamanı gelince tek hisse buraya geçeceğim diyorsun. Ya yazmiyayim yazmıyorum diyorum milletin aklı ile dalga mı geciyorsunuz?
Realiter deme adam resmen not edin dedi temettu sonrası çakacaklar diye yüzü yok yüzü olursa zaten buradan neler yazıcam ona. Kartal net ol %kac polhoda sonra bir rallide full hissedeydim deme