Sayfa 719/1007 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ben mi yanlış biliyorum.KKM de vade sonunda kur artmışsa ve artış faizi geçmişse (%20 olsun),sadece kur farkı mı veriliyor?

Bu koşullar da kur farkı ile beraber faizde mı veriliyor?
    Hesap örneklerini bulabilirsin.
    https://www.isbank.com.tr/kur-korumali-vadeli-tl-hesap
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2. Dün okuduğum haber benim moralimi bozdu. Tügva davasında ki sanıkların tutukluluğu devam etmiş. Bu sanıklar çocuklara tecavüz etmemiş, vakfın parasını iç etmemiş sadece vakıf üyeleri kadrolaşma yapmış bunu açıklamış bunlar. Bu yüzden de tutuklular. Bu belgeler mit belgeleri değil ki. Devlete ait sır da değil. Bunları yaptıran iktidar seçimi kaybettiğini kabul eder mi. Kaldı ki hukuk bu durumda şunu yapması gerekir di. Bu vakıf üyeleri kadrolaşma yapmış mı bu vakfa dava açması gerekirken tam tersi olmuş.

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    yaz aylarında klıma kullanım oranı arttıgı için elektrıkte rekor rakamlar gelıyordu...kısın da zaten doguda elektrık kullanımından oyle...sadece ıstanbuldakı ve izmırdekı hatta antalyadakı klıma kullanımı az değil.muhtemelen yazın bır zam daha gelecek yuzde 35 dogalgaza geldıgı için....bu arada tv den duydum dogruysa eger 265 mıly dolar kabaca 215 mılyara dusmus dthlarda.....yaklasık 50 mlyr dolar eger oyleyse muthıs.....bır de en cok merak ettıgım kkm de park eden para bu sıstem bıtınce ne olacak asıl sıkıntı bu
    Cazip şartlar sunulduğu için,biz şahıs ve şirket olarak tüm dövizlerimizi ve altınlarımızı tl,ye çevirdik.
    Şirketlere sağlanan vergi avantajı çok yüksek.
    Sonra ne mi olur? bilemem ama elle gelen düğün bayram.
    Bu ülkede kazandık bu ülke için feda olur.

YTD
    Son düzenleme : dva glaza; 16-04-2022 saat: 12:30.

4. Ukrayna savaşında Rusya'nın nefes almasını sağlayan iki ülke var biri biz diğeri çin. Eğer savaş uzarsa bunun faturası bize de çıkabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Cazip şartlar sunulduğu için,biz şahıs ve şirket olarak tüm dövizlerimizi ve altınlarımızı tl,ye çevirdik.
    Şirketlere sağlanan vergi avantajı çok yüksek.
    Sonra ne mi olur bilemem ama elle gelen düğün bayram.
    Bu ülkede kazandık bu ülke için feda olur.

YTD
    Seçime kadar hiç bir kural yok. Turizmden birşey gelmezse seçime kadar daha da ağır bedel ödeyecekler yada sermaye kontrolü olacak.

O parayla enflasyon olur...
    Büyüme devam edecek dış talep ve savaşın bozduğu ticaret dengeleri ve basılan ucuz kredi nedeniyle..
    Enerji maliyeti ve ithalat girdileri pahalı olacak..
    Halkın yiyeceği alacağı ne varsa dışarı satılmaya devam edecek..
    Ne kadar yasak gelse de yine yollar bulunacak....
    Stok yapılıp fiyatları artırma eğilimi devamke..
    Yüksek enflasyon ama şirketlerin göreceli kar ettiği halkın fakirleştiği, yabancının ucuza TR varlıklarını aldığı bir ülke olur...
    %5 lik zengin kesimin her türlü şatafatlı yaşamı gözlere sokulduğu bir dönem zirve olarak yaşanır...
    Sonrasında rovanşizm...

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    yaz aylarında klıma kullanım oranı arttıgı için elektrıkte rekor rakamlar gelıyordu...kısın da zaten doguda elektrık kullanımından oyle...sadece ıstanbuldakı ve izmırdekı hatta antalyadakı klıma kullanımı az değil.muhtemelen yazın bır zam daha gelecek yuzde 35 dogalgaza geldıgı için....bu arada tv den duydum dogruysa eger 265 mıly dolar kabaca 215 mılyara dusmus dthlarda.....yaklasık 50 mlyr dolar eger oyleyse muthıs.....bır de en cok merak ettıgım kkm de park eden para bu sıstem bıtınce ne olacak asıl sıkıntı bu
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Benim gözlemlerim orta ve alt gelir seviyesinde olan kesimin seçime kadar dayanacak gücü yok. Muhafazakar çevremdeki batık kredi oranı miktarı çok büyük. Bu adamlar hayatların da 5-10 bini yan yana görmemiş lakin kredi borcu milyonlarca. Hepsinin adresi köyde ki atıl evler. Hacizden kaçmak için. En kötüsü de kiralar vs zaruri ihtiyaçlarını karşılayacak bir gelire sahip değil çoğunlukla. Asgari ücret yada memur maaşı ile geçinemiyorlar çoğunun kart limiti ful dolu. Artık kredi ve kredi kartı borcunu da ödemiyorlar.

8. Mevcut şartlarda seçim 2023 haziranda olacaksa seçim sonuçları sadece akp kazanırsa seçim kabul edilir diğer sonuçlar da tekrar edilir. Eğer iktidar hukuk sınırları içinde seçim yapıp kabuk edecekse seçim yaz aylarında olur. Gördüğüm kadarıyla MB nin döviz konusunda dayanacak gücü yok. Kışın tekrar enerji maliyetlerinin altından kalkamaz.

Sayfa 719/1007 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •