Türkiye 10 Yıl(120ay ) Vadeli konut kredisi veren bankalar varmı?
Türkiye 10 Yıl(120ay ) Vadeli konut kredisi veren bankalar varmı?
Her nesil bir öncekinin ya sefasını sürüyor ya cefasını çekiyor. 2001 krizinden çıkış ve devamında 2007’e kadar olan dönem ekonomik anlamda altın yıllardı. 2013 fed kararına kadar bu periyodu uzatabiliriz. Bu dönemin özellikle ilk yıllarında 30-40 arası olanlar belkide en şanslı dönemi yaşadılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz ufak atın. Enflasyonun Allahı olan dönemde sembolik zam yapıp geçersen 5 yıl sonra o kirayla 5 ekmek bile alamazsın.
Hakkını isteyene yamyam dendiğini de gördük ya pes.
Siz en iyisi yamyamlara maaşınızı yedirmemek için çadırda oturun.
Ya da onlar evlerini boş bıraksınlar ki yamyamlar beleşe çökmesin.
Hayret bir şey ya.
Ortada bir mal var, malın sahibini "kurtaracak" bir rakam var, ister tutarsın ister tutmazsın. Bu kadar basit.
Markette 20 lira etiketi olan ürüne sen zorla 10 lira atıp, kapıdan çıkar gidesen bunun adı hırsızlıktır.
Ama konu kira olunca nedense insanlar sanki malımıza ortakmış gibi konuşuyor.
Banane senin maaşından? Geçinemeyen köprü altında yatsın bana ne?
Evi alırken benim ebem şeytilmiş, kiracının ebesine sıra hiç mi gelmeyecekti yani, ne var bunda?
Siz hayatı ne sanıyorsunuz be?
sanki olayı şahsileştiriyor muyuz ne?
akıl! akıl!!
Gel kafama takıl!!!
Kiracılarımın çoğu 4-5-6 yıldır oturuyor. Ama kombi arızaları kanunen benim cebimden çıkıyor.
Yepyeni teslim ettiğim ve düğmesini bile çevirmediğim kombilerin arızasını ben ödüyorum.
Sonra tanımadığım etmediğim adamın biri gelip bana yamyam diyor.
Gel de sakin ol şimdi.
ne bu hiddet bu celal, bahsettiğin kitle (y jenerasyonu) korkunç şekilde hakkı yenen bir nesil, eğitimli olmasına rağmen hak ettiğini kazanamayan bir nesil...
yalan yanlış uydurma profiller oluşturup kendi kendine nefret pompalıyorsun.
geçen de forum böyüklerinden biri bu sayfada kiracısının kapısının mapısını kırmaktan falan bahsediyordu![]()
kendini derebeyi sanan ev sahiplerine ödenemeyen kira şoku... yakında sinemalarda...
Yer İmleri