Originally Posted by
hs37
300'ler Komitesi John Coleman yazdıkları ile sizin yazdıklarınız örtüşüyor.Son zamanlar da Hazar yahudileri ve Roothschildlerin Türk asıllı oldukları ve Türkiye yi koruyup kolladıklarına dair epey bir şeyler yazılıp söyleniyor.Bunları da benim gibi yarı cahiller yazsa komplo der geçerim.yazanlara bakınca hepsi kelli felli usturuplu konuşan etiketleri epey kalabalık olunca benim devreler error veriyor.Büyük para (reyizimizin dediği gibi yeşil çayır)ı kontrol eden kurbanlarını besleyip besleyip mezbahaya yolluyor.

rothschild aile reisi bu. Ne Alman tipi var ne Türk. Su katılmamış ibrani tipi. Saf. Melezleşmemiş. Bazı ibrani kabileleri başka soy ve ırklarla evlenmiyorlar. Diğer ırk ve soyları ilkel gördükleri için sadece kendi soylarından gelenlerle evleniyorlar. tipleride bu şekilde saf kalıyor. Görünce hemen tanırsınız. İsmi Hans da olabilir, Ahmet, George, Vladimir, Angelino da olabilir. hangi ülkede yaşıyorlarsa. Tipten gerçekte ibrani kökenli olduğunu anlarsınız. Ebenizi emen ve emecek adam odur, dikkatli bakın.
Moruk'ada cevap vermiş oldum.
Türkiyedede Türk sandığınız bu tipte çok adam vardır. Ya medya dadır, ya finans sigorta şirketlerindedir ya patrondur yada üst yönetici.
Mesela bu tipte turgay ciner var. Devletten güzel beslenir, gazeteleri TV leri var.
Ekonomist mahfi eğilmez var, abd ye güzel çalışır.
Tuncay Özilhan var, muhtar kent var, var oğlu var. isimleri kimlikleri Türk ama bakıyorsun şirketleri siyonistlerle içli dışlı, tipleri su katılmamış ibrani.
Birde tipleri ibrani olmayıpta siyonistlerle içli dışlı olanlar var, karamehmetler, ülker ailesi gibi. Bunların tipi Türk gibi, belkide yahudi dinini kabul etmiş hazar Türklerine dahildirler. tamamen temelsiz söyledim bunu.
Hazar Türklerini kuzu dan okumuştum. Pek bilgim yok.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri