Sayfa 121/720 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 5758 madde; 961 - 968 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

son mesajımı sanırım 7 nisanda yazmıştım... '' gidenin arkasından konuşulmaz dedikodu olur '' der dururum.. ancak dikkatli olunması gereken yerlere geldik gibi.. karar,sorumluluk kardeştir..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. merhaba arkadaşlar devadaki alış ve satışı gösteren grafik atabilecek arkadaş var mı teşekkürler.y.t.d.

3. maslak üstadımız nerede , yorumlarına ihtiyacımız var.

4. İlaç yokluğu, zam beklentisi ve yıl sonu zam kâbusu

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...abusu-42048637

5. Info yatırım gen ilaç hakkında 29 sayfalaik detaylı bir rapor yazmış.Taylan bey kuşlu sitede paylaşmış. Bende henüz okumadım .

https://twitter.com/ArslanTaylan/sta...ceXH1zN7w&s=19

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

'' oturan boğa zıplayan çekirgeden fazla kazanır'' bu yüzden mesajlarım genelde kısada işlem yapanlar içindir.. az evvel haftalıklarını tekrar inceledim.. senedin 1 hafta daha yukarı yönlü hareket etme potansiyeli mevcut.. ancak bunu ne şekilde gerçekleştireceği palanın insafına kalmış. haftalıkta 38.60 üzerinde 41.94 seviyesı mevcut.. günlüklerde ise 40.20 seviyesi dikkat çekici
    kazancınız bol ve daim olsun
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by ysn94 Yazıyı Oku
    maslak üstadımız nerede , yorumlarına ihtiyacımız var.
    Değerli Ortak,

Buradayım.. Pozisyonunumu değiştirecek yeni bir şey olmamıştır. Hisse için bakışımı / vizyonumu bozan yeni bir şey yoktur. Deva, kurguladığı uzun dönem iş planını uygulamaya (yatırım, ar-ge, dış piyasalara açılma, biyoteknoloji, yeni ruhsatlar vb) devam ettirdikçe ben de devada olmaya devam edeceğim.

Q1 sonuçları açıklanınca hep birlikte yorumlarız.

8. Info yatırım gen ilac raporunu okudum. Sektör hakkında çok kapsamlı bilgiler ve öngörüler var. Tüm deva yatirimcilari okumalıdır .

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 121/720 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •