Sindoma abi senin o yonca hormonlu, basmışın gübre yi ilacı, memedabinin halkı organik![]()
Sindoma abi senin o yonca hormonlu, basmışın gübre yi ilacı, memedabinin halkı organik![]()
Hamdım Piştim Yandım
Bugün borsa yataya yakın kapar.... tahminim önümüzdeki hafta 5 gün boyunca çıkışa devam edeceğiz... ve yeni vadede düzeltmeyi yapacağız.... Büyük çaplı olmaz tabi ki...
yazdık hareketlendi karakemal
dün sattık sabah haberi duyduk aldık biraz treda lık.
aslına neyi anlatıcaz burada bu badem sporu neden çeliklerden çıkıp kuşa bindiğini gösteriyor , hikaye önceden önlerinde millet virüs vs bbitti , yok bilanço vs dün akşam baktım yukardaki dedikodu dolaşıyor .Adamlar bu haberi 30 larda aldı![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
ben tarih vermedim ki
Ben 2017 den bahsediyorum. Ve İstanbul ile arasındaki fiyat farkını anlatmaya çalışıyordum. Ha birde Gömeç Burhaniyeye bağlı değil. Orası Balıkesirin bir ilçesi... Ve genelde emekli ve zengin kesim yaşar orada. Küçük bir ilçedir. Küçük ilçelerde fiyatlar her zaman daha pahalıdır ayrıca
Her halukarda İstanbul da 30 lira olan domatesin orada 20 tl yi geçmemesi lazım. Çünkü tarlalar ilçenin çevresinde. Nakliye gideri, hal e giriş çıkış parası yok. Eğer fiyatlar aynı ise oradaki esnaf 3 kağıtçıdır. Ona da yapacak birşey yok BAŞKAN![]()
piyasalar Son 4 toplantıda fed 200 baz faiz artırımını fiyatlıyor haberi ile yine basıyorlar.
haberlerle oynaklık çıkıyor iniyor .
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri