Sayfa 775/1007 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Viop XL

1. Geçen sene dediler ki çok güzel organik falanca yerde çilek var ve fiyatı uygun, arkadaşlarla 4 kişi toplanıp arabayla yaklaşık 60 km gittik , çilek bahçesinden tek tek ellerimle kendim topladım olmuşlarını seçerek, herkes birer poşet doldurdu eve geldik çoluk çocuk afiyetle yedik hakkaten çilek on numaraydı, bu sene rezervasyon yaptığım halde adam çilek yok diyor fiyatını şişirmiş o da bahçede 25 tl dedi kendi toplarsa 30 dedi. marketlerde de en fazla 35 olur, o da mazut parası Market kirası ve vergisi
    Hamdım Piştim Yandım

2. Ucuz bişey yok, olanlarda ertesi yıl uyanıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu organik işi de iyice suistimal ediliyor.Bahçeden toplananlar organikte markette satılanlar GERİ DÖNÜŞÜM MÜ?

Ağacı ilaçlamazsan kurtlanır,gübre vermezsen meyve vermez.KİMSENİN DE GÜVERCİN GÜBRESİ KULLANDIĞI YOK.

Benim köyümde tereyağı 100 tl. olmuş.

Geçenlerde markette TORKU tereyağını 68 tl. gördüm.Aldım, gayette güzel..

Üstelik markette çalışan 20 kişi var,vergi veriyor vs.

4. Ne organiği abka abi, organik olan meyve yada sebze tek tük verir, ağzı yüzü gözü yamuk yumuk olur tadı orijinal olur.

Adam ben organik yetiştiriyorum diyor yanındaki tarla da basıyor kimyasal ilacı, bir defa organik olması içim yanında yörende enaz 5km arazide kimyasal ilaç yapan komşuların da olmuycak
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dışarısı dalgalı bugun hacimde geride kaldılar .
    dün akçaya burada yazdığım yonca olayı fiyatlamalarda yer alırsa bugun tup le beraber pıst 100 yeşile taşıyabilirler.
    yonca ve tupde güzel formasyonlar mevcut
    garan 16.00- 16.20 diyosun.. şöyle olabilir, bilançoya kadar 3 gün daha hafif hafif yukarı yapar, ve bilançoyu bu seviyede karşılar.. bilançolardan sonra kar satışı gelirse gelir.. izliycez

ama kırarsa, başka bir boyuta geçeriz, şimdiye kadarki neymiş, ralli böyle oluyomuş meğer" falan oluruz.. normalde bankalarda hedef fiyat defter değeridir.. şu an garan 0.77, ykbnk 0.71, akbnk 0.65 defter değeri çarpanıyla fiyatlanıyor.. garan yüzde30, ykbnk 40, akbnk yüzde 50 prim vadediyor orta vadede

6. arkadaşlar sürekli köylüleri kötülüyorlar... ama bu bakış açışısıda yanlış.... her köylü öyle değil.... bu pazarlarda ve bazı marketlerde satılan ürünler çiftçilerden geliyor... bu çiftçiler büyük çaplı üretim yapan kişiler genelde... bunlar düşük karlarla iş yapıyorlar... ama küçük çiftçinin giderleri ve maliyetleri büyüklerle yarışamaz.... onlarda olabildiği kadar yüksek fiyata satmaya çalışır...
    Şok bim a101 migros gibi marketler çoğu sebze ve meyveyi kendisi üretip satıyor.... tabi ki fiyatı düşük olur...
    Ben 1 sene Burhaniyede kaldım. Orada tarlalar ve şehir iç içeydi. Meyve sebzenin fiyatı istanbul şartlarına göre bayağı bayağı ucuzdu... örnek; mandalina 75 kuruşa alıyordum, aynısı istanbul da 3 tl idi.... Marulu 1 tl ye alırdım, istanbul da aynısı 4 tl idi
    YANİ HER GÖRDÜĞÜNÜZ KAZIKÇIYI ÇİFTÇİ SANMAYIN

7. Organik gezen tavuk yetiştirdim 15 tavuktan günde 2 yımırta anca alabildim
    Ne yem verdim ne suyuna ilaç kattım, hakiki organik börtü böcükle yarı aç yarı tok gezip durdu hayvanlar en sonunda taş yemeye başladıklarını görünce acıdım gittim yumurta yemi ile besi yemi aldım bi güzel karıştırdım hergün 10 yımırta vermeye başladılar.
    Bunu ağaçlarda da sebzelerde de denedim.
    Organik domatesi bi kilo alamazken, ziraai ilaçlanmış gübrelenmiş ve çok verim versin diye kimyasal verilmiş hormonlanmış domates 10 kiloya kadar veriyo

Bu işin ticaretini yapıyorsa bir çifti ben organik yetiştiriyorum diyorsa yalan söyler.
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    garan 16.00- 16.20 diyosun.. şöyle olabilir, bilançoya kadar 3 gün daha hafif hafif yukarı yapar, ve bilançoyu bu seviyede karşılar.. bilançolardan sonra kar satışı gelirse gelir.. izliycez

ama kırarsa, başka bir boyuta geçeriz, şimdiye kadarki neymiş, ralli böyle oluyomuş meğer" falan oluruz.. normalde bankalarda hedef fiyat defter değeridir.. şu an garan 0.77, ykbnk 0.71, akbnk 0.65 defter değeri çarpanıyla fiyatlanıyor.. garan yüzde30, ykbnk 40, akbnk yüzde 50 prim vadediyor orta vadede
    yoncanın dolar bazlı 28 den itibaren grafına bak , karşısına tatar memed imn halkını koy , isc ve yapıyı da koy dolar bazlı graflarını ne demek istediğimi anlarsın.Banka karlarının %70 fiyatlarda zaten ,
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 775/1007 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •