Eðer þuan faizler %60 gibi enflasyonun üstünde olsa durum çok farklý olabilir di. Hatta borsa da belki incin top oynardý. Ama %14 kkm de biraz farklý olsa da bu ortamda herþey zarar. USD 20 olsa fifti fifti. Iþýk okte bes kripto para vs oradan geliyor demiþ.
Sayýn abka kardeþim bebek hisse arýyorsunuz. Benim bebek hissem Bera holding. Holdingin iþtiraklerini iyi araþtýrýn arsalar konusunda çok kýymetli hisse. Benim bildiðim iki arsasini satsa Bera iþtiraklerini bedavaya satsa iki arsasý öder hisse deðerini ama hisse bekletir uzun vadeli almak tutmak gerekir. Algyo, gedza, pnsut diðer hisseler
Çok saðolasýn Ayasofya kardeþ.Bera BUNLARDAN EN PRÝMSÝZÝ ve sizin tespitinizle potansiyeli de var.
CRFSA, dikkatimi çekiyordu,adayýmdý.dipte çok yüksek hacim olmuþtu.Devir-teslim (30mart)..bence uzun vade alýnacak güzel hisse. yabancý+sabancý ortaklýðý..çok primsiz..batmayacak böyle hisseler eninde sonunda ederini buluyor.Bu gün tavan olmuþ.
Dolar bazlý en dipte... 1/10 nun altýnda iþlem görüyor.Bu hisselere sahipliðiyle ilgili kuþku varsa yanaþmamak lazým,batabilir...ama FRANSA+SABANCI gibi 2 güçlü sahibinin olan hissenin en diplerde olmasý UZUN VADE için fýrsattýr.Hisseden kazanmak kadar kolayý yok..güçlü sahipleri olan ve diplerde yataya baðlamýþ hisseyi alacaksýn..UZUN VADEDE mutlaka hak ettiði yere gelir..DOAÞ,TEKNOSA yý diplerden alan þimdi epey karda...(doðuþ-sabancý gibi güçlü guruplarýn hissesiydiler)
sahiplik çok önemli, bimeks vakasý örnektir..
aman hisse pazarlama olmasýn..sadece örnek veriyorum..
(CRFSA nýn sermaye artýrýmýna SPK izin vermemiþti..çakýlmasý ondan sanýrým..)
![]()
Bera çok iyiymiþ. Uzun bir yükseliþe hazýrlanýyor gibi. 10.20 - 10.30'dan alýnýr þeklinde not alýyorum. Teþekkür.
fdow günün yükseðinden 700 puan satýþ yedi...ilginç...bir geliþme haber falan mý var acaba?
ÜYELÝK : KASIM 2006
Yer Ýmleri