Sindoma abi senin o yonca hormonlu, basmýþýn gübre yi ilacý, memedabinin halký organik![]()
Sindoma abi senin o yonca hormonlu, basmýþýn gübre yi ilacý, memedabinin halký organik![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bugün borsa yataya yakýn kapar.... tahminim önümüzdeki hafta 5 gün boyunca çýkýþa devam edeceðiz... ve yeni vadede düzeltmeyi yapacaðýz.... Büyük çaplý olmaz tabi ki...
yazdýk hareketlendi karakemal
dün sattýk sabah haberi duyduk aldýk biraz treda lýk.
aslýna neyi anlatýcaz burada bu badem sporu neden çeliklerden çýkýp kuþa bindiðini gösteriyor , hikaye önceden önlerinde millet virüs vs bbitti , yok bilanço vs dün akþam baktým yukardaki dedikodu dolaþýyor .Adamlar bu haberi 30 larda aldý![]()
ben tarih vermedim ki
Ben 2017 den bahsediyorum. Ve Ýstanbul ile arasýndaki fiyat farkýný anlatmaya çalýþýyordum. Ha birde Gömeç Burhaniyeye baðlý deðil. Orasý Balýkesirin bir ilçesi... Ve genelde emekli ve zengin kesim yaþar orada. Küçük bir ilçedir. Küçük ilçelerde fiyatlar her zaman daha pahalýdýr ayrýca
Her halukarda Ýstanbul da 30 lira olan domatesin orada 20 tl yi geçmemesi lazým. Çünkü tarlalar ilçenin çevresinde. Nakliye gideri, hal e giriþ çýkýþ parasý yok. Eðer fiyatlar ayný ise oradaki esnaf 3 kaðýtçýdýr. Ona da yapacak birþey yok BAÞKAN![]()
piyasalar Son 4 toplantýda fed 200 baz faiz artýrýmýný fiyatlýyor haberi ile yine basýyorlar.
haberlerle oynaklýk çýkýyor iniyor .
Yer Ýmleri