Sayfa 811/1007 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kamil hocam shorttayken sebepsiz yukselen borsanin yukselmesinin sebebi artik Macdnin al vermesi mi oldu borsa yukselirken de o Macd cogu zaman aldaydi zaten
    dostum ya benim yazdıklarımı takip etmiyorsun... ya da son 3 güne bakıyorsun... çıkmasının ve düşmesinin sebebi yok... düşerken söylemiştim; SAATLİK MACD al verene kadar kısayım diye... bu sabah borsa kapanış fiyatından 5 puan düşmedimi... orada alım imkanı vermedi mi... yarın saatlik göstergeler sat versin yine satacağım... saatlikler her ne kadar al verse de günlükler satta... bu da vade değişimi bitene kadar yatay da takılabileceğimizi gösteriyor... bizim gibi bir borsada sürekli kısada kalmak deliliktir... öperler adamı her yerinden
    Hala lafımın arkasındayım..... ky satınca alırlar, ky alınca satarlar.... artık sen nasıl yorumlarsın bilemem
    Son düzenleme : kamil79; 25-04-2022 saat: 22:50.

2. Tupraş'a elektrik işleri verilmiş gibi.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1023656

>>>>>>
    Şirketimizin, 24 Kasım 2021'de onaylanarak kamuya açıklanan Stratejik Dönüşüm Planına uygun olarak; Koç Holding A.Ş. ("Koç Holding") ve Aygaz A.Ş. ("Aygaz") aktifinde kayıtlı Entek Elektrik Üretim A.Ş.'nin ("Entek") sermayesinin %99,24'üne denk gelen 942.727.458,04 TL nominal değerli Entek payları kısmi bölünme suretiyle devralınacaktır.

...

4. Bölünme suretiyle devralma nedeniyle Tüpraş'ın çıkarılmış sermayesinin 24.837.314- TL artırım ile 250.419.200- TL'den 275.256.514- TL'ye artırılmasına ve ihraç edilecek Şirket paylarının karşılığı olarak Koç Holding'in ve Aygaz'ın Entek sermayesinde sahip oldukları Entek sermayesinin toplam %99,24'üne denk gelen hisselerin devralınmasına, ihraç edilen payların 12.418.655 TL nominal değerli kısmının iştirak modeliyle kısmi bölünme gerçekleştirecek olan Koç Holding'e ve 12.418.659 TL nominal değerli kısmının ortaklara pay devri modeliyle kısmi bölünme gerçekleştirecek olan Aygaz'ın hissedarlarına verilmesine,
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. aralik vade de kicindan 5 bin puan fark uyduran
    saatlik macd al verdiginden degil tabi ki,saatlik srfsizliktendir o..kim ne derse desin bist benim gozumde sifiri tuketti..ipseler donmem geri,bu son tur..

4.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    aralik vade de kicindan 5 bin puan fark uyduran
    saatlik macd al verdiginden degil tabi ki,saatlik srfsizliktendir o..kim ne derse desin bist benim gozumde sifiri tuketti..ipseler donmem geri,bu son tur..
    Patron sensin dostum.... karışamayız sana... ama borsa inat işi değildir.... cuma günü düşüş başlamadan önce ASELSAN ın vadelisindeydim... Saatlik sat verdi 28.50 de ve sattım.... son 20 dakkada 27 den kapanış yaptı... ve şuan hala 27 tl de.... yani sistemli olmalısın burada.... forumda gerçekten çok kaliteli arkadaşlar var... onlar her zaman sistemli hareket ediyorlar... bir sistemin yoksa harcarlar seni acımasızca...

5. Viop XL

Alıntı Originally Posted by gmt[emoji2400
    ;5899356]aralik vade de kicindan 5 bin puan fark uyduran
    Burası tepedir 10-15 gün mal dağıtırlar artık.Daha sat vermedi ama grafik AL değil artık. Tut da değil. Boşuna destek altına sarkıp yukarı çekmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    aralik vade de kicindan 5 bin puan fark uyduran
    Sen şort açtıkça bu fark artacak.
    2. sırada Bugün 12 long açtı İŞ ortalaması 3291,5. Hatta gece seansında 2 long açtı İŞ.
    1. sırada En çok long açan 3174,6 ile INFO. Bir önceki gün şort açmıştı. (3200 üstüydü ort)
    3. sırada Sanko 5 adet 3178,5 ortalama long.

Bu İş hizaya gelmeden tahta düzelmez.

İŞ'in ayın 18'inde bu yana 123 longu var ve ortalaması 3260 sayılır.

Vadelide her gün işlem yapmak zorunda değilsin. Sen emir yazdıkça adam alacak. Çünkü karşısında güçlü el yok. Bileğini bükecek.
    QNF bile diş geçiremedi. 25.03.2022 den beri 532 long ortalaması 3156,6.

Ayrıca İŞ bugün tüm vadelerde long idi...

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Patron sensin dostum.... karışamayız sana... ama borsa inat işi değildir.... cuma günü düşüş başlamadan önce ASELSAN ın vadelisindeydim... Saatlik sat verdi 28.50 de ve sattım.... son 20 dakkada 27 den kapanış yaptı... ve şuan hala 27 tl de.... yani sistemli olmalısın burada.... forumda gerçekten çok kaliteli arkadaşlar var... onlar her zaman sistemli hareket ediyorlar... bir sistemin yoksa harcarlar seni acımasızca...
    inat la ilgisi yok..cuma gunku satisin ardindan sabah garan haberini heybeden cikarmalarinin teknikle vs hicbir ilgisi yok..al da verir sat da verir tabi ki dümeni boyle cevirirseler..ha sen al verdi diyorsun almalisin sat verdi satmalisin vs vs ben ona bsy demiyorum,ben de diyorum ki bir sabah aksamdan kalma tüm al verenlerin içine ederler 3 metre kirmizi cubukla..o da bana denk gelir illa ki..surekli al sat yapan takip etsin gostergeleri,ben tek yonlu olmaktan bile daha doğru kararlar verebilecegimi sanmiyorum,guvenmiyor ve inanmiyorum o konuda kendime..

8.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Sen şort açtıkça bu fark artacak.
    2. sırada Bugün 12 long açtı İŞ ortalaması 3291,5
    1. sırada En çok long açan 3174,6 ile INFO. Bir önceki gün şort açmıştı. (3200 üstüydü ort)
    3. sırada Sanko 5 adet 3178,5 ortalama long.

Bu İş hizaya gelmeden tahta düzelmez.

İŞ'in ayın 18'inde bu yana 123 longu var ve ortalaması 3260 sayılır.
    elimi bile sürmedim bugun,neyine şort acalim ki daha ?

Sayfa 811/1007 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •