-

Originally Posted by
Enek
Dayı sen daha önce yazdığından beri Osmanlı yatırıma danışıyorum, o zaman onlar beni yanlış mı yönlendiriyor.
Bir de bu sabah hesabımda ana hisse adedi kadar rüçhan vardı. %85 i kadar olması gerekmiyormuydu? Danışman ile görüştüğümde rüchan başına 85,19 kuruş vermeniz gerekir dedi...
aracı kurumlardaki arkadaşların çoğu bir şey bilmiyor
ana hissen kadar mal olur ama bedelli oranınca paran olması lazım
mesela 10 bin lotun var 10 bin ruçhan verirler bedelliye katılınca % 85oranın da para yatıracaksın
-

Originally Posted by
DJKARIZMA06
Bence bulasmayin. Aynisini klgyo da yasadim 2 ay once. Dibin dibi var
SM-M215F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla tuvalet kağıdının rulosunun geçen sene 1 şimdi 3.5 lira olduğu bir ülkede 1 liradan banka hissesi alırım…1 liraya bankamı var… batacak değil ya alayım dursun…müthiş bir enflasyon olan ülkede geçen senenin fiyatından hisse alıcam…
-

Originally Posted by
bdayım
mesela 10 bin lotun var 10 bin ruçhan verirler bedelliye katılınca % 85oranın da para yatıracaksın
Teşekkürler Bdayım..
-

Originally Posted by
bdayım
ruchan fıyatı artı 85 bölü 85 = 1.16.5 yaklaşık
küsüratları yazmadım
Dayı peki 1.13 ten 1.14 ten Rüçhan alınır mı? Yatırım tavsiyesi olarak sormuyorum sadece merak ettim. Kimse cevaptan etkilenip alım satimda yapmasın sadece öğrenmek için ilk defa böyle bir durum görüyorum.
-
Bit karpuz aldım 100 lira bu ülke bitmiş…
-

Originally Posted by
bdayım
100,000 lotu olan sermaye artırımına katılırsa , 100.000 lot ruçhan alacak ve karşılığında da 85,000 tl mi yatıracak.
-

Originally Posted by
mahırarda
100,000 lotu olan sermaye artırımına katılırsa , 100.000 lot ruçhan alacak ve karşılığında da 85,000 tl mi yatıracak.
bedelliye katılacaksa evet
-

Originally Posted by
temel analizci
Dayı peki 1.13 ten 1.14 ten Rüçhan alınır mı? Yatırım tavsiyesi olarak sormuyorum sadece merak ettim. Kimse cevaptan etkilenip alım satimda yapmasın sadece öğrenmek için ilk defa böyle bir durum görüyorum.
komutan ruchan ana tahtaya göre avantajlı şuan
ama bugünkü takaslar hiç hoşuma gitmedi , önümü göremediğim için
çok avantajlı bir durumda olmama rağmen ben hala alım yapmadım
herkes kendi kararını kendi verecek
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri