Sayfa 224/905 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 7236 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Egegubre küçük sermayeyi iyi kullanmadı. Yinede zarar eden olmadı. Ben kağıttan vazgeçtim. Hayirlisi olsun,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    bunun yaygarai ile alakasıda yok ayrıca neden aldığımıda d,le getireyim çünkü tahtacı önemsizleştirmeye çalışıyor çünkü yeterince toplayamadı bu yüzden bedelsize kadar kastıracak ne kadar dökülen olursa toplayacak bunun benzeri bagfs ta vardı ordaki hareketlere benzer hareketler yapmaya çalışıyor bak ne güzel izah ediyorum ama sen sadece bıdı bıdı yapıyorsun çünkü bir bok bilmiyorsun benim yazılarıma bak hangi hisselerde nerede aldığıma ne kadar kazandığımı anlarsın teknik ve temel olarak ne kadar m,illete fayda sağlamaya çalıştığımıda görürsün şimdi diyorumki çok eziyet çektirecek bedelsize kadar ama sonra meyvesini toplayacağız düşüncesi ile hareket ediyorum
    Boşuna kendini yoruyorsun
    Otakar sayfasinda ben yazdim bunlara,
    tesekkür edeceklerine hakaret girla ,
    sonra
    endeks rally yapti otokar yerinde kaldi höstatlariyla birlikte
    o yüzden bir kere söyleyeceksin gececeksin birak ne hali varsa görsün
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

3.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Boşuna kendini yoruyorsun
    Otakar sayfasinda ben yazdim bunlara,
    tesekkür edeceklerine hakaret girla ,
    sonra
    endeks rally yapti otokar yerinde kaldi höstatlariyla birlikte
    o yüzden bir kere söyleyeceksin gececeksin birak ne hali varsa görsün
    gerçekten çok haklıymışssın adam 30 yıllık borsacıyım diyor benim yaptığım analiz için teşekkür etmesi gerekirken kalkıp saçma sapan cevap vermeler yapıyor ya akıl var nizam var ben 10 yıllık borsa serüvenim var dün tahtanın neden tavan bozacağını bir tahmin yürüterek dile getirdim ve bugün mal alma nedenimi de yazdım çünkü borsa dediğin bir strateji silsilesidir bun temel ve teknikle yoğurur dünya ve türkiye konjüktütünüde üzerine koyar buna göre hareket alanını belirlersin yoksa 50 yıllık borsa aleminde olsa öküzün trene baktığı gibi bakar durursun şansın olur kazanırsın ama geri kazandıklarını kaybedersin ayrıca tekniğine çok güvendiğim deniz hocam ben bunu yazxdığıomda sağolsun itibar puanı bile verdi kendide hissede ama yatırımcılık bunu gerektirir çok seslilik gerektirir yoksa sus büyüsü bozulacak şeklinde strateji ile borsa da yatırım yapılmaz desteğin için ayrıca teşekkür ederim sevgili ve çok eskilere dayanan ortağım seni gördüğümede çok sevindim kendine iyi bak umarım kazancın daimi ve bol olur
    ytd deli saçmasıdır

4. eskiler beni bilir hangi hisselerde olmuşum hangi hisselerde nasıl kazanmışım teknik ve temel olarak neler yazmışım burda yazmamın sebebi hala insanların yatırım yaparken neye öncelik vermesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum herkese hayırlı kazançlar
    ytd deli saçmasıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
    Ben 1 yildan fazla bu hissedeyim , beklentim dahilinde duruyorum.
    Gecen sene genel kurul öncesi burasi cosmustu herkes bedelsiz bekliyordu olmadi bu seneye kismetmis
    Benim al unut hisselerimden bir tanesi bu, zaten öyle olunca bekliyorsun yoksa her gün islem yaptigin hissede
    o fiyat hareketleri imkani yok seni sattirmadan birakmaz,

Çok teşekkür ederim iyi temennilerin icin seninda kazancın bol ve daim olsun
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

6. egekız hayatında uzun zamandır yapmadıgı bir işlem hacmine ulaştı 468 000 lot şimdilik kimdir bu kurumlar acaba bir korku tüneli mi oluşturmak istiyor tahtacı çünkü zaman baya var sermaye artırımı için önce yönetim kararı çıkacak spk ya müracat edilecek kabul edilecek ve patronun belirledigi bir günde sermaye artacak bu yüzden gel gitleri baya olacak gibi duruyor kısmete artık.bu gün biraz az da olsa giriş yaptım bayram sonu ne gösterecek ona göre bir gündem oluştururuz kendi adıma çünkü çok fırsatlar verecek gibi duruyor bu tahtacının tahta yapıcılıgı çok farklı

sn denizkiraz hocam ne der artık bayram tatili de girdi sakince bir degerlemesini bekleriz hayırlı bayramlar tüm dostlara.
    Son düzenleme : mercek2; 29-04-2022 saat: 18:33.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Çok anlamsız bir gün geçirdik.

Bu kadar işleme bu fiyat hiç yakışmadı.

Tahtacı eğer elindekini boşaltmak isteseydi, dün tavandan boşaltırdı.

Belli ki bir hesabı var.

Bilanco gelmek üzere,
    Bedelsiz,
    Liman iskele yatırımı,
    Ve benzeri beklentiler varken bu tavırlar hiç hoş değil.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Çok anlamsız bir gün geçirdik.

Bu kadar işleme bu fiyat hiç yakışmadı.

Tahtacı eğer elindekini boşaltmak isteseydi, dün tavandan boşaltırdı.

Belli ki bir hesabı var.

Bilanco gelmek üzere,
    Bedelsiz,
    Liman iskele yatırımı,
    Ve benzeri beklentiler varken bu tavırlar hiç hoş değil.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sevgili aslanselim hocam bu tahtacı çok farklı bence de maldan çıkmadan günübirlik çorba parası da çıkartarak gel gitlerle hem oyalayacak hem zaman uzun 2 ayda ancak sermaye artışı kesinleşir patron da çok agırdan alan bir kişi bu yüzden sabırla beklemek en iyisi tabi al sat becerisi olan için kazançlar da elde edilir bir kısmıyla ben 220 lerden alıp 235-236 larda verip geçen hafta tüm hisseleri 2550 endeksde boşatmıştım endeks çok sıkışmıştı dün kap haberi de düşmedigi için inanamadım ve alış yapmamıştım ilk defa 247 lerden giriş yaptım yoksa trend dibini bekliyordum bu sefer yukardan almak zorunda bıraktı.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 224/905 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •