Sizin yazınızı okumadan öneki mesajımı atmıştım Emirhan bey,

Solar taraf güzel gidicek gibi, usd bazlı %20büyüme 7fk projeksiyonu tl bazlı %50 büyüme olarak alırsak 0.14peg degerine ulaşır ki baya güzel bi oran.

Röportajın detaylı verilmesini çok çok önemsedim, şöyle bi yorum yapmıştı bi usta yatırımcı abim. Bu tarj şirketlerde işlerin nasıl gittiğini yatırımcı ilişkilerinin cevaplarından hevesli anlatımlarından kolayca anlayabilirsin demişti. 2021 de resmen hiç görmedik Serkan beyi nerdeyse ama bu yıl sanki güzel bi başlangıç geldi bu vesile ile. Bloomberg ve civarı ortamlarda da bu röportajların ardı gelir kaç tane şirket cirosunu %120 büyütme hedefi veriyor!

Yönetim, kalitesini gercekten yaptığı işler ve aldığı kararlarla ciddi anlamda gösteriyor. Artık çok daha rahat bakıyorum 2022ye.

Elbette rüzgar bazen size eser bazen arkanızdan her sektörde yaşarsınız bunu, doğal döngülerdir ama kısmen buna göre pozisyon almak biraz gelecekle ilgili ön görü ve yorumları takip ile mümkün. Sağolsun Emirhan bey bu görüşlerini bizimle sürekli paylaştı sanki babasının şirketiymiş gibi. Tekrar teşekkür etmek isterim.

Saygılar, selamlar tüm yatırımcılara