Sayfa 874/993 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bankalar sıkıştığı an hiç kimsenin gözünün yaşına bakmaz.
    ben sunu anlamiyorum

Krediyi geri cagirdi, ee bende para yok mala makineye parayi baglamisim. Oyle sacma sey mi olur? O zaman elimdeki butun mallara hacizmi koyacak?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    $50 m. alt limit olmak üzere finansman & refinansman kredilerinizde , yanınızdaki dost ; sütbıyık & sütbıyık finansal hizmetler established 1793 .
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Günaydın arkadaşlar herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle. Şunu belirtmek istiyorum bende bankaya gitmeden kredi çektim hisse senedi ve dolar aldım vakıfbanktan hiç aramadılar ama miktar çok azdı. Şayet şimdi arıyorlarsa fiziki parayı misal kamu bankasından çektim gider döviz bürosundan dolar alır onu tekrar istediğim bankaya yatırım böyle de olabilir.

4. Ayrıca bankadan kredi düzenli ödedikten sonra çekilen kredi üzerindeki tasarruf hakkı kişiye ait değil mi ne gibi bir cezai müeyyidesi olabilir kredi geri istedi bende vermiyorum deme hakkımız yok mu?

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ayrıca bankadan kredi düzenli ödedikten sonra çekilen kredi üzerindeki tasarruf hakkı kişiye ait değil mi ne gibi bir cezai müeyyidesi olabilir kredi geri istedi bende vermiyorum deme hakkımız yok mu?
    Yok geri ödeyeceksin.
    bir halt olacağı yok.

Şerro : 14,9031 düzeyinde.
    Başlıkla alakası olmasa da paylaşayım dedim.

Herkese sağlıklı huzurlu bayramlar dilerim.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bankalar sıkıştığı an hiç kimsenin gözünün yaşına bakmaz.
    Leylek başka bankalarda kredilere sıkışık arkadaşa 2.59 dan ihtiyaç kredisi önermiş
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    ben sunu anlamiyorum

Krediyi geri cagirdi, ee bende para yok mala makineye parayi baglamisim. Oyle sacma sey mi olur? O zaman elimdeki butun mallara hacizmi koyacak?
    Bir yıl kadar büyük bankalardan birine ait bir fabrikada çalışmıştım, adam bankadan aldığı krediyi ödeyemeyince fabrikaya el koymuştu banka, kapatmamiş da, işletiyordu. Kısacası ne makinesi azizim komple fabrikayı alıyorlar.

Kredi çekerken imzaladığıniz sözleşmeleri bir okuyun isterseniz.

Sayfa 874/993 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •