Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Bizimkiler için iki farklý tarihte kkm açtýk. Ýkisinde de faiz getirisi kurun altýnda kaldý. Dolayýsýyla insanlarýn baþka seçeneði yok.
Kredi geniþlemesini durdurmalarý, faizi makul düzeyde artýrmalarý, kamu harcamalarýnda tasarruf yapmalarý gerekiyor. Önümüz seçim olduðu için bunlara dokunulmadýðýndan baþka seçenek yok gibi görünüyor.
Bir süre sonra artýk mevcut durumu deðil seçim sonrasý uygulanacak ekonomik programý konuþacaðýz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Haziran sonuna kadar enflasyona endeksli tahvil çýkar en uzun vade. de 1 yýl olur daha fazla KKM yi götüremezler. Ama kkm den çýkan para dövize giderse iþte o zaman yandýk. Birde bu TÜÝK in açýkladýðý Tüfe ye kim inanacak o da ayrý konu
Ben de bir aydýr kararsýz kaldým, elimde ne varsa tamamen çeþitli fonlara baðladým ama 4-5 aydýr ana paradan zarar ettim, enflasyon zararýný da hesaplasak çok daha fazla, en basiti kýþlarý oturduðumuz sitede geçen yaz alabildiðim 2+1 evlerin þimdi yarýsýný bile alamýyorum zarar o derece kötü.
Þimdi düþünüyorum acaba ne var ne yok satýp hep istediðim deniz kenarý bir yerden bu þiþmiþ fiyatlardan ev alsam mý? yoksa zararý katlar mýyým diye.
Kuþadasý soðucak ta gecen yaz beðendiðim villa 4.5milyon tl idi. Satýlmamýþ:-) Þu an fiyatý 7.5milyon tl.
Bu fiyata ispanya ya da Portekiz den villa alýp üstüne AB vatandaþlýðý alýrsýnýz. Biraz da uzaklara bakarsanýz abd den villa alabilirsiniz. Üstüne vatandaþlýk ta bonus olur.
Ytd.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
60 yaþýnda emekli olacak kitle devreye giresiye kadar yazlýk yerlerde hareketlilik devam eder. Sonuçta 50li yaþlarda emekli olanlar için yazlýk güzel bir aktivite, torun vs de geliyor. Ama emeklilik yaþý yükseldiðinde, eðer uzaktan çalýþmada yaygýnlaþmazsa zor gözüküyor.
ne olursa olsun iyi konuma sahip yazlýðýn muadili yok. Sonuçta talep ne kadar artarsa artsýn konumlar sýnýrlý sayýda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri