Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bizimkiler için iki farklı tarihte kkm açtık. İkisinde de faiz getirisi kurun altında kaldı. Dolayısıyla insanların başka seçeneği yok.
Kredi genişlemesini durdurmaları, faizi makul düzeyde artırmaları, kamu harcamalarında tasarruf yapmaları gerekiyor. Önümüz seçim olduğu için bunlara dokunulmadığından başka seçenek yok gibi görünüyor.
Bir süre sonra artık mevcut durumu değil seçim sonrası uygulanacak ekonomik programı konuşacağız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haziran sonuna kadar enflasyona endeksli tahvil çıkar en uzun vade. de 1 yıl olur daha fazla KKM yi götüremezler. Ama kkm den çıkan para dövize giderse işte o zaman yandık. Birde bu TÜİK in açıkladığı Tüfe ye kim inanacak o da ayrı konu
Ben de bir aydır kararsız kaldım, elimde ne varsa tamamen çeşitli fonlara bağladım ama 4-5 aydır ana paradan zarar ettim, enflasyon zararını da hesaplasak çok daha fazla, en basiti kışları oturduğumuz sitede geçen yaz alabildiğim 2+1 evlerin şimdi yarısını bile alamıyorum zarar o derece kötü.
Şimdi düşünüyorum acaba ne var ne yok satıp hep istediğim deniz kenarı bir yerden bu şişmiş fiyatlardan ev alsam mı? yoksa zararı katlar mıyım diye.
Kuşadası soğucak ta gecen yaz beğendiğim villa 4.5milyon tl idi. Satılmamış:-) Şu an fiyatı 7.5milyon tl.
Bu fiyata ispanya ya da Portekiz den villa alıp üstüne AB vatandaşlığı alırsınız. Biraz da uzaklara bakarsanız abd den villa alabilirsiniz. Üstüne vatandaşlık ta bonus olur.
Ytd.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
60 yaşında emekli olacak kitle devreye giresiye kadar yazlık yerlerde hareketlilik devam eder. Sonuçta 50li yaşlarda emekli olanlar için yazlık güzel bir aktivite, torun vs de geliyor. Ama emeklilik yaşı yükseldiğinde, eğer uzaktan çalışmada yaygınlaşmazsa zor gözüküyor.
ne olursa olsun iyi konuma sahip yazlığın muadili yok. Sonuçta talep ne kadar artarsa artsın konumlar sınırlı sayıda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri