Sayfa 38/608 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 297 - 304 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by oguz1975 Yazıyı Oku
    Tabloda bir tutarsızlık var sanki[emoji848]
    1. satırda TL bazında pay artarken oran olarak azalıyor.
    2. satırda TL bazında pay yaklaşık aynı iken yine oran düşüyor.
    Her iki satır arasında da yine oran olarak bir tutarsızlık var.
    Belli bir meblağı aşan satış olsa bildirim yapılması zorunlu değil mi?

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Oranlarda bir tutarsızlık yok ama, sen öyle deyince kap'tan sermaye yapısı geçmişine tekrar baktım. 15/04/2021 tarihli sermaye yapısına göre bir değşiklik yok....

15/04/2021 tarihinde toplam ödenmiş sermaye 364 milyon lira iken (bedelsiz yapılmadan önce) diğer yatırımcıların pay oranı %24,97 gözüküyor. Sermaye artırımı olup toplam sermaye 728 milyona çıkınca da diğer yatırımcıların pay oranı %24,97 gözüküyor...
    Bu durumda bir satış söz konusu değil.

Ancak arada bir sermaye yapısı tablosu var. Orada ödenmiş toplam sermaye 637.000.011,37 olarak gözüküyor. Bedellinin bir kısmı kayıta geçmiş bir kısmı geçmemiş gibi bir durum var. Tuhaf...
    Böyle bir bilgilendirme niye yapılmış? Kafaları karıştırdı.....

2.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Oranlarda bir tutarsızlık yok ama, sen öyle deyince kap'tan sermaye yapısı geçmişine tekrar baktım. 15/04/2021 tarihli sermaye yapısına göre bir değşiklik yok....

15/04/2021 tarihinde toplam ödenmiş sermaye 364 milyon lira iken (bedelsiz yapılmadan önce) diğer yatırımcıların pay oranı %24,97 gözüküyor. Sermaye artırımı olup toplam sermaye 728 milyona çıkınca da diğer yatırımcıların pay oranı %24,97 gözüküyor...
    Bu durumda bir satış söz konusu değil.

Ancak arada bir sermaye yapısı tablosu var. Orada ödenmiş toplam sermaye 637.000.011,37 olarak gözüküyor. Bedellinin bir kısmı kayıta geçmiş bir kısmı geçmemiş gibi bir durum var. Tuhaf...
    Böyle bir bilgilendirme niye yapılmış? Kafaları karıştırdı.....
    Güvensizlik oluşturma çabası da olabilir...elimdeki toriğe sıkı sıkıya sarılayım,eldeki torik daldaki hamsiden evlâdır

3. Bu durumun hisse satışı olduğunu düşünmüyorum bedelsiz bölünme sonrası benim anlamadigim bir hesaplama olmuş sonuçta patronun payı artmış

bgc deki malın iş yatırıma virmanı sonucu oluşan birşey bu belkide dolaşımdan çekti... şu bilanço gelsin artık..
    nasip....

5.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    bgc deki malın iş yatırıma virmanı sonucu oluşan birşey bu belkide dolaşımdan çekti... şu bilanço gelsin artık..
    Haydi artık göster maharetini amcalara patron

Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Haydi artık göster maharetini amcalara patron
    Bayrak duruyor orada.
    Surlara dikecek bir yiğit lazım....

7.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Bayrak duruyor orada.
    Surlara dikecek bir yiğit lazım....
    Akyarlar li bir yiğit...elinde var milyon dolarlar...yürü yiğidim kim tutar seni

8.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Aynen öyle; o gün de yazdım bunu, Ahmet efendi neden KAP'a alım yaptığını bildirmiyor dedim, artık SPK da işin ucunu kaçırdı anlaşılan hesaplar arasındaki takla hızına yetişemiyor..;-)))
    Aslında yatırımcıdan gizli geri alım olmuş görünüyor, tabloya göre, ama kim hesap soracak ki..???
    Genel kurul toplantısında bile kimsenin sorduğunu sanmıyorum, adam kafasına göre şirket yönetiyor, ne hesap soran var ne de hakkını arayan, saldım çayıra yukardaki dayım kayıra hesabı gidiyor işler..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

Sayfa 38/608 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •