Sayfa 227/1122 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    2023 de ekonomi yönetimi değişikliği ve ciddi faiz artışı bekliyorlar başka türlü mümkün değil
    Siyasi hükümet değişimi beklemeyen var mı ki? :-)

Bugün Urfa'lı bir büyüğümüz ile konuştum. Urfa da bile siyasi hükümet değişiminden bahsedildiğini söyledi. Şaşırdım dersem yalan olur.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Siz dalgamı geçiyorsunuz ilk altı ayda enflasyon 45 olur ikinci altı ayın sonunda yıllık 75 , 80 i görürüz. Ayrıca ABD borsaları bir daha yüzde 4 veya 5 düşsün bizim borsalar çöker.
    Son haberlere göre enflasyona endeksli kağıtlar en geç Haziran veya temmuz sonuna kadar 3, 6, 9 ve 1 yıllık çıkarıcakları söyleniyor.
    Benim anlamadığım o zam kkm ler ne olacak
    Enflasyona endeksli kağıt :-) Tüik halleder...

Zaman kazanmaya çalışıyorlar, yaz aylarında turizm kaybını telafi etmek için.

Her hafta bir haber çıkıyor, ya faiz artıyor, ya körfezden milyar dolar geliyor :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Nisanda ihracat yıllık %25, ithalat %35 artmış.
    Rekabetçi kur lazım demekki.

Az önce bllombergte bir sektör temsilcisi yaza 16, eylüle 17 kur uygun olur dedi.

O zaman faizli BİR enstrüman çıkartıp kuru geri çekmek istenmeyen bir şey durumda.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Nisanda ihracat yıllık %25, ithalat %35 artmış.
    Rekabetçi kur lazım demekki.

Az önce bllombergte bir sektör temsilcisi yaza 16, eylüle 17 kur uygun olur dedi.

O zaman faizli BİR enstrüman çıkartıp kuru geri çekmek istenmeyen bir şey durumda.
    hele birde temmuzda asgari ücret güncellenirse ihracatçı daha fazla kurda değer kaybı isteyecek bunu sıkça vurguluyorum popülizm seviyesi kurun gideceği yeri belirleyecek

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    hele birde temmuzda asgari ücret güncellenirse ihracatçı daha fazla kurda değer kaybı isteyecek bunu sıkça vurguluyorum popülizm seviyesi kurun gideceği yeri belirleyecek
    Enflasyon kuru, kur enflasyonu tetikleyecek.
    Biz nasıl bir kısır döngünün içine girdik böyle.

Cds technical Target 900 hatta daha yukarlar[emoji39]
    Please fasten your seat belt

7. bu kur seviyesi turizmi de sıkıntıya sokar.. adamın açık büfeye koyacağı ürünlerin fiyatı tl olarak uçtu.. alacağı euro hem pariteden hem baskılanan kurdan bırak artmayı geri gidiyor..

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Cds technical Target 900 hatta daha yukarlar[emoji39]
    Please fasten your seat belt
    Uzatmaları oynuyorlar.!!
    Taşı suyla değirmen dönmez.!!!
    Gerçeklerle yüzleşmeye az kaldı.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 227/1122 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •