Sayfa 89/674 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 5390 madde; 705 - 712 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by avci087 Yazıyı Oku
    Aselsan'ı birkaç seneden beri hariç tutmak lazım herhalde.
    bakmayın siz tüpraş fortota eregli thy şişe v.b... bunlardada şanslı olup son zamanda girenler kısada kazandı yoksa zamanında hepsi sabır taşı yaptı insanları

Bu 12 yıl içinde son dönemdeki kadar uzun bir süre bezdirdiği ve umutsuzluğa sebep oldu mu?

Ben borsada aselsan ile tanıştığım 2015 yılında şöyle kabaca bir baktığımda 8-9 TL aralığında öyle bir yataya sarmış ki arkadaşıma bundan bir halt olmaz demişti ki 6 ay sonra çılgın hareketlere başladı.
    Sonrasında büyük yatırımcı, küçük yatırımcı, simitçi, taksici, ayakkabı boyacısı, genci yaşlısı 7 den 77 ye herkes aselsan konuşmaya başladı ki o meşhur hareketi yaptı ve milletine kucağına malı bıraktılar sonrası malum...

Size göre önümüzdeki dönemde harekete başlarsa finali nerde yapar?
     Alıntı Originally Posted by bohem Yazıyı Oku
    12. seneme girdim nerdeyse. 6 tl li rakamları. uzun süre 9 tl lerde oyalanmasını . 47 tl milletin tepeden almasını bir çok şey gördük kazandık mı şükür evet kazandık şimdiki lotları çocuklar için tutuyorum yatırım tavsiyesi degildir iyi akşamlar...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

3.  Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku
    Bu 12 yıl içinde son dönemdeki kadar uzun bir süre bezdirdiği ve umutsuzluğa sebep oldu mu?

Ben borsada aselsan ile tanıştığım 2015 yılında şöyle kabaca bir baktığımda 8-9 TL aralığında öyle bir yataya sarmış ki arkadaşıma bundan bir halt olmaz demişti ki 6 ay sonra çılgın hareketlere başladı.
    Sonrasında büyük yatırımcı, küçük yatırımcı, simitçi, taksici, ayakkabı boyacısı, genci yaşlısı 7 den 77 ye herkes aselsan konuşmaya başladı ki o meşhur hareketi yaptı ve milletine kucağına malı bıraktılar sonrası malum...

Size göre önümüzdeki dönemde harekete başlarsa finali nerde yapar?

Evet bende çok bezdim 9 lu fiyatlarda çok bekletti çelik gibi sinir lazım insanda. hedef fiyat vermek pek doğru olmaz fakat grafiksel olarak logaitmik grafikte baktığımızda alt banda değerim derse 19 tl üst banda giderse 80-100 tl aralığı gözüküyor üst banda geçerse 225 tl gibi olma ihtimali var tabi zaman önemli ne zaman gider ben grafiğin yalancısıyım şahsi olarak benim vadem var inşallah herkes kazanır yatırım tavsiyesi değildir...iyi akşamlar...

4.  Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku
    Aselsan varlık fonunda değil, direkt saraya bağlı, yani siyasete bulaştı.
    Yabancıların uzak durması için bu sebep fazlasıyla yeterli.

Empati yapalım biraz kırmadan dökmeden yönetimdeki mürettebatın alayı iktidar mensubu kuruluş amacı neydi TSK vakfı güçlendirme vs vs vs demekki siyasete bulaşmış sence yiğit bulutmu daha etkili haluk görgünmü buna bütün forumdaşlar katılıp cevaplayabilirler senin dediğin gibi saray yabancı siyaset bulaşma cevabı yok bende ne dim bilançoyu inceledim finansal borçlar vede bir çok datayı beğenmedim an itibari ile böyle yarın her şey farklılaşır bilemem şemsiye girdi açılmıyor ciddi bir lotla yoksa atraksiyonu severim

5. Geçen cuma günü ve dün de toplu olarak yüksek miktarda satış yapıldı. Bu satışlar kesilmeden bu hisse yürümez.

6. abd de 7 nisan tarihişnde bi haber çıkmıştı, f35 ya da f16 konusunda abd'de nin kötümser tavrının iyimser bir havaya dönüştüğü diye,
    f16 modernizasyonu gerçekleşirse bu gerçekleşmenin hisseye olumlu etkisi olabilir mi,

https://www.trthaber.com/haber/dunya...un-670344.html

7. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by bohem Yazıyı Oku
    Evet bende çok bezdim 9 lu fiyatlarda çok bekletti çelik gibi sinir lazım insanda. hedef fiyat vermek pek doğru olmaz fakat grafiksel olarak logaitmik grafikte baktığımızda alt banda değerim derse 19 tl üst banda giderse 80-100 tl aralığı gözüküyor üst banda geçerse 225 tl gibi olma ihtimali var tabi zaman önemli ne zaman gider ben grafiğin yalancısıyım şahsi olarak benim vadem var inşallah herkes kazanır yatırım tavsiyesi değildir...iyi akşamlar...
    Ne 80 i ne 200 ü , ederi o kadar olsa yabancı talan eder hisseyi , bana göre tamamen hologram bakalım vatan millet deyip bizde atladık hisseye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkisi de etkisiz.
    Yiğit Bulut hakkında yorum yapmaya bile değmez Dolar 3.50 olsun yüzüm tükürün diyen vasıfsız...

Sn. Haluk Görgün'ün Twitter dan takip ediyorum ve üzülüyorum. Aselsan yeni i bir ürün tanıtacak ya da ne bileyim güzel bir haber var bunu direkt paylaşamıyor bakan paylaşıyor Haluk Görgün bakanın paylaşımını retwet yapabiliyor. Böyle bir konuda bile özgürce harekete edemiyor.
    Son yıllarda Genel Kurul dahi yapamaz duruma geldiler. Basit bir karar alabilecek yetkileri yok..
     Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Empati yapalım biraz kırmadan dökmeden yönetimdeki mürettebatın alayı iktidar mensubu kuruluş amacı neydi TSK vakfı güçlendirme vs vs vs demekki siyasete bulaşmış sence yiğit bulutmu daha etkili haluk görgünmü buna bütün forumdaşlar katılıp cevaplayabilirler senin dediğin gibi saray yabancı siyaset bulaşma cevabı yok bende ne dim bilançoyu inceledim finansal borçlar vede bir çok datayı beğenmedim an itibari ile böyle yarın her şey farklılaşır bilemem şemsiye girdi açılmıyor ciddi bir lotla yoksa atraksiyonu severim
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

Sayfa 89/674 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •