Bu 12 yıl içinde son dönemdeki kadar uzun bir süre bezdirdiği ve umutsuzluğa sebep oldu mu?
Ben borsada aselsan ile tanıştığım 2015 yılında şöyle kabaca bir baktığımda 8-9 TL aralığında öyle bir yataya sarmış ki arkadaşıma bundan bir halt olmaz demişti ki 6 ay sonra çılgın hareketlere başladı.
Sonrasında büyük yatırımcı, küçük yatırımcı, simitçi, taksici, ayakkabı boyacısı, genci yaşlısı 7 den 77 ye herkes aselsan konuşmaya başladı ki o meşhur hareketi yaptı ve milletine kucağına malı bıraktılar sonrası malum...
Size göre önümüzdeki dönemde harekete başlarsa finali nerde yapar?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
Evet bende çok bezdim 9 lu fiyatlarda çok bekletti çelik gibi sinir lazım insanda. hedef fiyat vermek pek doğru olmaz fakat grafiksel olarak logaitmik grafikte baktığımızda alt banda değerim derse 19 tl üst banda giderse 80-100 tl aralığı gözüküyor üst banda geçerse 225 tl gibi olma ihtimali var tabi zaman önemli ne zaman gider ben grafiğin yalancısıyım şahsi olarak benim vadem var inşallah herkes kazanır yatırım tavsiyesi değildir...iyi akşamlar...
Empati yapalım biraz kırmadan dökmeden yönetimdeki mürettebatın alayı iktidar mensubu kuruluş amacı neydi TSK vakfı güçlendirme vs vs vs demekki siyasete bulaşmış sence yiğit bulutmu daha etkili haluk görgünmü buna bütün forumdaşlar katılıp cevaplayabilirler senin dediğin gibi saray yabancı siyaset bulaşma cevabı yok bende ne dim bilançoyu inceledim finansal borçlar vede bir çok datayı beğenmedim an itibari ile böyle yarın her şey farklılaşır bilemem şemsiye girdi açılmıyor ciddi bir lotla yoksa atraksiyonu severim
Geçen cuma günü ve dün de toplu olarak yüksek miktarda satış yapıldı. Bu satışlar kesilmeden bu hisse yürümez.
abd de 7 nisan tarihişnde bi haber çıkmıştı, f35 ya da f16 konusunda abd'de nin kötümser tavrının iyimser bir havaya dönüştüğü diye,
f16 modernizasyonu gerçekleşirse bu gerçekleşmenin hisseye olumlu etkisi olabilir mi,
https://www.trthaber.com/haber/dunya...un-670344.html
İkisi de etkisiz.
Yiğit Bulut hakkında yorum yapmaya bile değmez Dolar 3.50 olsun yüzüm tükürün diyen vasıfsız...
Sn. Haluk Görgün'ün Twitter dan takip ediyorum ve üzülüyorum. Aselsan yeni i bir ürün tanıtacak ya da ne bileyim güzel bir haber var bunu direkt paylaşamıyor bakan paylaşıyor Haluk Görgün bakanın paylaşımını retwet yapabiliyor. Böyle bir konuda bile özgürce harekete edemiyor.
Son yıllarda Genel Kurul dahi yapamaz duruma geldiler. Basit bir karar alabilecek yetkileri yok..SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
Yer İmleri