Sayfa 92/674 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 5391 madde; 729 - 736 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Başkan ne salladin sende masallah. Ne içi boşaltılması neden bahsediyorsun?
    Bu kadarda gömmeyin. Bu firma telsiz üretiyordu tesliz... Şimdi dünyanın sayılı savunma sanayii şirketlerinden biri konumunda. Kabul edin ya da etmeyin. Nakit akışı ile ilgili sorun aselsan'da her zaman var. Sırf bu yüzden şirketi çöp yerine koymak ayıptır.
    Mevcut iktidar değişince ASELSAN da eskiye döner ARGE yapmaz, milli savunma sanayi hamlesi sekteye uğrarsa emin ol o zaman rahatlıkla hisse fiyatını suni sekilde yükseltirler. Bu hissenin baskılanma sebebinin fazlasıyla siyasi olduğunu herkes biliyor.
    Thyao varlık fonuna bağlı degil mi? Hisse nereden nereye gelmiş ...
    Biraz mantıklı olun lütfen.

OMIX X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aselsanı bu iktidar kurmadı gelişimide birden olması sen bardağın dolu tarafından bak, bende dboş tarafından bakmış olayım. Bu iktidar olsun olmasın aselsan çarkları hedefleri için dönmeye devam edecektir her ne kadar CB ye bağlanıp gelişimi yavaşlatılsa bile ( sana göre hızlandırılmış olabilir)
    aselsan varlık fonuna bağlandı demedim, çok şükür becerememişlerdir. yoksa haraç mezat oda kurban giderdi.
    Ülkenin içi boşaltılmış sen diyorsunki hayır aselsan içi boşaltılamaz ehhh sanada eyvalla..

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Haklısında bu saatten sonra çıkamayız....ben %13 zarar yazdım.. bekleyeceğiz el mahkum.......yapacak bir şey yok...geçen bilançoda nakit akışta bir düzelme vardı ona kandık....terse düştük yani..bu yönetimle işimiz zor.kabul etmek lazım...ama kıpırdıyamam..el amhkum beklicez.
    grafikte en ufak yukarı dönüş emaresi yok..biraz bekleme olacak gibi..

Alıntı Originally Posted by kurthan Yazıyı Oku
    Sözün özü cumhurbaşkanlığı hisseden elini çekilmeli ozaman yükselir

kurthan
    bu iktidar zamanında asels telsiz üreten firmadan savunma sanayi firması oldu...hisse ayrı telden çalıyor ama asels uzaya gitti uydularla..dünyada adı duyulan bir şirket...iktidar değişirse ne gerek var silaha denebilir o kadar mermer kafalı insan var..

4.  Alıntı Originally Posted by yelgec Yazıyı Oku
    Ne 80 i ne 200 ü , ederi o kadar olsa yabancı talan eder hisseyi , bana göre tamamen hologram bakalım vatan millet deyip bizde atladık hisseye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ben çok net birşey yazdım grafiğin yalancısıyım diye şahsi fikirlerimi yazdım hedef fiyat vermek doğru degil dedim eskiler bilir 47 li rakamlarda burda insanları uyaranları çok yerdiler şimdide hisseye inancı olanlar taşlanıyor ben kimseyle polemiğe girme derdinde değilim fikrimide arkadaş sorduğu için alıntılayıp cevabı ona yazmıştım ama sana nacizane tavsiyem güvenmediğin hisseyi bırak hiç bir yatırım aracına yatırım yapma madem hologram boşuna kendinizi aselsan hissesinde yıpratmayın yatırım tavsiyesi değildir ....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    grafikte en ufak yukarı dönüş emaresi yok..biraz bekleme olacak gibi..
    bekleriz sıkınyı yokta ben nasıl düştüm bu hataya diye düşünüyorum..bir aylık karı bıraktık
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Arazideki fiziksel fabrikayla bistteki hissenin bir bağı yok bunun bilincinde olmak lazım.Teknik grafik tuttuğunu görmedim,tek kazandıran teknik ölü eşşek taklidi yapmak,buradaki yazıp çizmeler kuru muhabbet dertleşme kahvehane ortamı gibi zaman geçirme ortamı.Burda tecrübeli bir çalgıcı abimiz vardı 11-47 hareketinde,kimse sevmezdi ama jantsa derdi vb, adam haklı çıktı.Hey gidi günler 6 sene oldu.

Bir önceki cuma gününün (29 nisan) takası bugün yansıdı. 9 milyon lot City bank satışı. Ben böylesi bir takas görmedim açıkçası. Neredeyse satış tarafından tek başına City bank. 3. sırada satan 300bine yakın İş bankası 29 nisanda alıcı görünüyordu. Yatırım fonları için alım yapılmış.

Dün ve bugün de yapılan satış aynı 29 nisan satışına benziyor. 3 günün toplam satışı 25 milyon lota yakın. Tüm bu satışların City bank takasından düşmesini beklemek çok da yanlış olmaz. Salı günü belli olur.

8. Arkadaşlar faaliyet raporlarına bakacak olursak personel sayısı son yılllarda yaklaşık her yıl 1000 civarı artıyor. Şuan 10 bini geçmiş galiba. Yeni tesisler yapılıyor vs. Ama ciroya kâra bakıyorsun enflasyon kadar bile artmıyor. Bunun açıklaması; işler yıllara yayıldığı için yeni tesisler ve personelin işlerinin ciroya yansıması birkaç yıl sonra olacak diye düşünebiliriz sanki.

Bu durumda sanki arsa alıp yatmak gibi, birkaç sene pek ilgilenmemek daha iyi olabilir. Tabi bu, portföyü çeşitlendirmiş olanlar için geçerli. Örneğin portföyün yarısı asels ise günde 50 kere bakıp deli olmamak işten değil...

Sayfa 92/674 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •