Sayfa 921/993 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Hocam siyaseti sevmem de kim gelecek Ekrem olmaz ,Mansur hitabeti zayıf ,kemal bey zaten 12 senedir seçim kazanamıyor ,..inceyi gördük ..kimlerle fotoğraf çektirmesini isterdiniz ? Ciddi ciddi kimler olabilir mesela .
    Siyaseti sevmeyeni sevsinler hergün yalıyorsun ya
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sn bosporos biz burada bir seyler yazınca herhalde patagonyada yaşadığımız zannediliyor.yani 47 yaşındayım 18 yaşında ticarete atıldım .günde 3 market gezerim aracım var 2 çocuk okutuyorum .yani fiyatların ne olduğunu nereden nereye geldiğini neye ne kadar zam olduğunu bilecek konumdayim .merak etmeyin .
    3 market niye geziyon onuda desene
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçen sene bu ay karpuz 3-4 tl idi şimdi 15 tl
    Domates geçen sene bu zaman 5 ti ben yazın melemenlik aldım 2 tl patlıcan geçen sene bu zaman 5-6 idi şimdi 12 tl
    Yalayacaksınız tamamda hiç mi pazara gitmiyorsunuz
    peynir sütüde ekle usta rakamları mı görmüyo gözlüğümü yok

4.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    peynir sütüde ekle usta rakamları mı görmüyo gözlüğümü yok
    ne o örnekte peynir ve süt var mıydı ? olmayan bir şeyi neden olmuş gibi gösteriyorsunuz ben sadece o mesajda yazılan ürünler için bir cevapta bulundum.fiyatların ucuz olduğunu söylemedim .enflasyon yüzde 70 zaten her şeyi söylüyor .

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçen sene bu ay karpuz 3-4 tl idi şimdi 15 tl
    Domates geçen sene bu zaman 5 ti ben yazın melemenlik aldım 2 tl patlıcan geçen sene bu zaman 5-6 idi şimdi 12 tl
    Yalayacaksınız tamamda hiç mi pazara gitmiyorsunuz
    başkan yalamaya soracaksın reel enflasyon tüik'in açıkladığı % 69 mu yoksa %169 mu diye

% 31 demezse para geri, yalama 2016 yılında açıklanan % 7.75 enflasyon rakamının gerçekçi olduğunu iddia ediyordu.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. ''Pakistanlı Kardeşimiz, selfi çekinirken arkasında bayan göründü diye bunu röntgenci diye servis eden ahlaksızlar var'' diyen kişinin hala bakan olarak kaldığı ve bu görüşün hala %30+ oy aldığı ülkede biz daha çok %200--300-500 enflasyonu konuşuruz,tuz kokmuş,tuz....

Sayfa 921/993 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •