KKM'cilere kıyak olsun diye ipin ucunu az saldılar sanki, yoksa KKM'ci bulamayacaklardı.
kanun yapıcı yargıya dönüp yanlış kararlarınla devleti istediğin kadar zarara uğratabilirsin
senin üzerindeki tazminat yaptırımını kaldırıyorum, bildiğin gibi karar açıkla zararı hazineden karşılarız
yalnız yeter ki benim menfaatlerim doğrultusunda karar ver, ben de seni bu yükten kurtarayım derse amk o adaletin..
Dünyada işler boka sarıyor.
Kısa vadede olmasa da orta uzun vadede altını tek geçerim. Fiziki altın tabi.
Hazır fiyatlar uygunken (gram = 920) portföyümde fiziki altın miktarını artırma yönünde aksiyon alacağım.
Kendime not düşmek adına yazılmıştır. Kimse dikkate almasın.
YTD.
Erdoğan : Bazı ürünlerde fiyat artışları izah edilemeyecek düzeyde , bunlarla mücadele ediyoruz
Erdoğan : Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemelerle dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz.
Erdogan : Bu ülkenin her eksiğini nasıl biz karşıladıysak, her hayalini nasıl biz gerçeğe dönüştürdüysek , hal ve sıkıntılarını da biz çözeniz. Bu konuda her türlü donanıma sahibiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye’den ev alan yabancıların KDV ödemediğini ve bu evi ikametgah olarak gösterirse araba alırken de ÖTV ödemediğini duydunuz mu?
https://twitter.com/ATAISIK_/status/1523684974222000128
Erdoğan: Hayat pahalılığının yarattığı sıkıntının farkındayız
Erdoğan : Konut almak isteyen vatandaşlarımıza ve konut yapmak isteyen firmalarımıza müjdemizi açıklıyoruz. Konut finansmanı ile ilgili 3 paketi hizmete sunuyoruz . 1. Paket , ilk defa ve tek konut sahibi olacak vatandaşımıza 2 milyon TL’ye kadar 10 yıla kadar vadeli ve aylık 0.99% faizli kredi sağlıyoruz .
2. Paketle , konut değerinin en az yarısını 1 nisan 2022 tarihinden önce açılmış döviz tevdiat hesaplarının bozdurulmasi veya fiziki altınların merkez bankasına satılması şartıyla bu paketten faydalanılabilecek . Bu paket 2 milyon TL’ye kadar 10 yıl vadeli 0.89% faiz olacak . 3. Paket inşaat sektörüne yöneliktir . Mayıs ayi bası itibariyle asgari %40’i tamamlanmış ve asgari %50’si satılmamış projelerin tamamlanması icin 20 milyar TL’nin kaynak ayırdık .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri