Sayfa 975/1007 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    faiz ARTIŞI zaten gündemde yok..Parayı değerlendirecek unsur bu..Ama o seçenek yasak...

OLASI SECENEKLER OLARAK enflasyon endeksli tahvil vs. sunuluyor...

Yahu arkadaş, faiz artışının en büyük silah olduğunu herkes biliyor...AMA ZİNHAR,NEVER,ASLA OLMAZ DENİLİYOR...
    faizlerde abd faizlerinin yükselmeye başlamasıyla ve yükselen global enflasyon etkisi ile içeridede dönüşe geçecek bence ama bu olsa dahi müthiş zaman kazanıldı,..

hem faizlerin artırılması iyi yönetilebilirse dolara nagatif yönde etkide edebilir, kkm de var çünkü, usd den alamaz sa faizden kesin alıyor orası,

yoksa çoktan erken seçim olurdu, 2023 aralamayı başardılar bence,..oraya kadar olabilecek talih kuşları da ....artık mevzuyu süsleyenlerden olur
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. bu aralar bir iki gün izinliyim ve piyasayı takip edebiliyorum, akşamlara kalmıyorum, dün kendimi shortlamamak için zor tuttum,

shortlasa idim hemen zararla buluşacaktım,

sabır bakalım

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    faizlerde abd faizlerinin yükselmeye başlamasıyla ve yükselen global enflasyon etkisi ile içeridede dönüşe geçecek bence ama bu olsa dahi müthiş zaman kazanıldı,..

hem faizlerin artırılması iyi yönetilebilirse dolara nagatif yönde etkide edebilir, kkm de var çünkü, usd den alamaz sa faizden kesin alıyor orası,

yoksa çoktan erken seçim olurdu, 2023 aralamayı başardılar bence,..oraya kadar olabilecek talih kuşları da ....artık mevzuyu süsleyenlerden olur
    Başımızdakiler seçimi alacaklarını bilseler 10 kere seçime gitmişlerdi... 2023 e kadar vakit kazanıldığı yok dostum.... adamlar sadece yapacakları üç kağıtlar için hazırlık yapıyorlar... nasıl seçimi alırız, neler yapmalıyız vb. gibi gibi

Adamlar bilmiyor mu ekonominin boka sardığını ve düzelmeyeceğini? MB da -50 milyar dolar var (bu sadece bize söylenen... büyük ihtimal çok çok fazla... sürekli yalan söyledikleri için güvenilmiyor kendilerine).... dış borcun ne kadar olduğu bile belirsiz... toplam 550 milyar dolar deniliyor... ve cari açık gittikçe artıyor... bu ortamda bu adamların amacı seçime kadar ülkeyi idare etmek değil bence.... sadece ve sadece koltuğu ne yaparız da bırakmayız derdindeler

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    saçmalık ya bu...teorik fiyatın 8.000 puan üstünden gidiyor...
    Yine de cesaret edip short açabilen var mı acaba ? belki ex2000 aralık vade de açmış olabilir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    buna bir çözüm bulunmalı ya böyle saçmalık olmaz...neye göre bu farkı koyuyor? o zaman teorik fiyat ne halta yarıyor? önceden bu kadar zıvanadan çıkmazdı...şimdi nasılsa dur diyen yok misali kafasına göre açıyor makası...hayır short nasıl yapıcan? fark 8.000 oldu diye mi? isterse 15.000 de yapar ya bu kafayla...

şu an 282 olması gereken vadeli 291...olacak iş değil ya...

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Yine de cesaret edip short açabilen var mı acaba ? belki ex2000 aralık vade de açmış olabilir..

6. 120 puani begenmiyordunuz palanin cevabi buyrun 145 yapalim makasi

7. kamil 79

aynı şeyi söylüyoruz seninle,

2023 ü aralamayı başardılar demem o, seçimler için uygun aylar var, haziran bunlardan biridir, bence haziran artık ihtimalden ötelendi, arada yaz ve turizsm var, bu da ötelenince 31 ekimden itibaren benim short tarihlerim başlıyor ki(bkz indregandi ve endex topiği), buda sanırım seçim kampanyalarının başladığı tarih olabilir, popül, popül, popülizm ve kampanya dönemleri, son yağma dönemi,..

ben 10-15 senedir 2023 te 2023 dinliyorum bunlardan,
    bence somon gibi ne edip edip şelale yukarı zıplayıp bu 2023 e yumurta dökmeye çalışacaktır bunlar

8. TÜFE'ye endeksli tahvilin anormal bir cazibesi yok bence.

Enflasyon zaten %70 olmuş. 85'te falan zirve yapması bekleniyor.

Sonrasında baz etkisiyle falan düşüşe geçerse, pek bir getiri sağlamaz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 975/1007 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •