Krediyi ev için alırsanız sıkıntı olmuyor, emlakçı banka işlerini daha basit hallediyor yanlız tek sıkıntı yeni aldığınız ev ipotekli oluyor.
bi tanıdık sabit bir geliri olmadığı halde ev kredisi çekti ordan biliyorum
Hamdım Piştim Yandım
Kamu lojmanları öncelik halen içinde oturanlara olmak üzere satılacaktı, bürokrasi unutturdu. Sigaraya zam yapmak daha kolay.
Bu arada müzik yayını gece 01:00'a uzatılmış, süt veren ineklerin hepden sütten kesilmesinden çekinmiş olabilirler. Alkolde de insafsız bir vergi var. Azerbaycan'da 1 litere şarap 1 litre cocacola'dan ucuzdu.
TV'de işletme sahibi vardı, biz artık tam para kazanacak aşamaya geliyoruz müzik 24:00'de kesiliyor millet de evine gidiyor diyordu.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bir tanıdığım vardı.
Damadı dönerciydi.Tahminen asgari ücret alıyordu.Kız da çalışmıyordu.
Kayın peder, kendi evini teminat-rehin vs. göstererek damadına kredi ile ev almıştı.Ev damadın veya kızın üzerinde(?)...Bize anlatılan buydu.Çünkü damadın geliri yeterli değildi.Olmadı ayrıntıları sormak lazım..
Bazen anlatılanlarla-gerçek farklı da olabiliyor...Ailelerin kendi planları olabiliyor...
ve....aps yine +20.900
4 günde +90.000 etti...
yavaş...4 günde 90.000 poz. açmak ne demek...Niyetin nedir, ne pilanlamaktasın?![]()
Ankaradaki askeriye polis gibi kurumlar ile kampüs alanı dışındaki lojmanların yarısı satılmıştır. Hazine ve maliye bakanlığı kendine ait tüm lojmanları ülke çapında sattı. Güya örnek olacaktı salaklar onlar sattı diğerleri sattırmamak için takla atıyot. Lojmanları 2020 yılında sattı maliye o günden bu yana çoğu 4-5 kat arttı. Çoğunu içinde oturanlar aldı.
bir halt olacağı yok.
İpotek karşılığı nakit kredi ihtiyaç kredisi kapsamına giriyor olabilir. 24 ay ile sınırlanmış.
<<<<<<<<<<<<<<
İpotek Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi kullanın, yüksek tutarlı nakit ihtiyacınızı bu krediyle uzun vadeler ile ödeyin!
Sahip olduğunuz gayrimenkulü ipotek göstererek daha büyük miktarlardaki nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
Kredinin özellikleri
36* aya kadar vade ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.
Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli müşteriler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.
Başvuru sahibi kişi, hayat sigortalı ya da hayat sigortasız olarak farklı faiz oranı alternatifleri ile krediyi kullanabilir.
Teminat karşılığı kullandırılır.
Kredinin limiti, ipotek alınacak gayrimenkulün ekspertiz değerinin belli bir oranı ile sınırlıdır.
*Vade kredi tutarına göre değişmektedir. 50.000 TL’ye (dahil) kadar kullandırılacak kredilerde maksimum vade 36 ay, 50.001 TL ve üzerinde kullandırılacak kredilerde ise maksimum vade 24 aydır.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri