Sayfa 258/440 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. Tavanda 5.2milyon lot ile kapatti gunu. Yarin da show devam eder gorunuyor. YTD…

2.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Dolaşımdaki lot miktarı biraz fazla ama, küresel stagflasyon riskleri artmışken böyle bir bilançoya sahip böyle defansif bir sektör oyuncusunun adil fiyatına gelmesini bekleriz. Yatırım Finansman'dan alanlar fon ve yabancı karışık olabilir. Hem yabancının hem yatırım ve emeklilik fonlarının nerdeyse hiç malı yok. Önümüzdeki günlerde onlardan ciddi alışlar bekliyorum. Hayırlısı olsun.
    Geçen senede aldigiyla 10milyon lot,bot hslqrda ne var Allah bilirr, ayırdığı 100mlyndan para da artti,dolasimda lotu fazlq degil,yabancı da geçende aldı sonra kustu,sanırım bıyıklı,fonlarda mal bulurlarsa alirlar,onlara kimse buralardan mal vermez...
    Seneye temettude verirse al sana bal kaymak,elinde olan(az ky var sanirim)varsa tabi kıymetini bilsin,yol çok uzun...
    Tatgd nin temettusunden sonra uluuna aşağıdaki boşluk yüzünden sınırlı aldim,bunada şükür hiç olmamasından iyidir..
    Bearbul abime nasip olmadı,olaydj iyiydi..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Bank of America iyi salliyor tahtayi, 2.1milyon lot alip 2.5milyon satti simdiye kadar. Nette 390bin lot satista su an. Bir ara net satis tutari 700bin lotu gecmisti. Bakalim gun sonunda nette alis yonune gececek mi

4.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Bank of America iyi salliyor tahtayi, 2.1milyon lot alip 2.5milyon satti simdiye kadar. Nette 390bin lot satista su an. Bir ara net satis tutari 700bin lotu gecmisti. Bakalim gun sonunda nette alis yonune gececek mi
    Bank of America cildirdi. Yaklasik 4.4milyon lot alip, 4.9milyon lot satti. Ciddi islem hacmi yaptilar, al gulum ver gulum yaparak. Bakalim tahtayi nereye goturecekler. Benden boyle belese alamazlar hisselerimi, hedef belli

5. ukrayna rusya savasşının etkileri 2.bilanço döneminde daha net hissedilir mi? Olumlu mu olumsuz bir ortamdan bahsetmek gerekir acaba?

6.  Alıntı Originally Posted by bilal8890 Yazıyı Oku
    ukrayna rusya savasşının etkileri 2.bilanço döneminde daha net hissedilir mi? Olumlu mu olumsuz bir ortamdan bahsetmek gerekir acaba?
    Patronun dun yayimlanan asagidaki soylesisi var. fiyatlar savasla beraber 350$’dan once 400$’a simdi de 500$’lara geldi diyor. Dolayisiyla ikinci ceyrek hem $ fiyat artisi hem de $/TL paritesi artisi nedeniyle ilk ceyrege gore cok daha olumlu gidiyor diye anladim. Turkiye un ihracatinin bu sene 3milyon tonu bulacagini, cunku Ukrayna’nin ihracat pazarlarinin bize gectigini soylemis. Un tedariki konusunda da sikinti olmadigini, Rusya’dan aldiklarini, Rusya’dan sorun olursa da baska ulkelerden alabilecek baglantilari oldugunu soylemis. Ben ikinci ceyrekte de benzer 250m TL civari bir net karin gelmesini olasi goruyorum.

https://www.aa.com.tr/en/economy/rus...africa/2584663

7.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Bank of America cildirdi. Yaklasik 4.4milyon lot alip, 4.9milyon lot satti. Ciddi islem hacmi yaptilar, al gulum ver gulum yaparak. Bakalim tahtayi nereye goturecekler. Benden boyle belese alamazlar hisselerimi, hedef belli
    Bank of America nette 293bin satisa dustu, daha da dusecek gorunuyor. BofA toplamda bugun 5.8milyon lot alim, 6.1milyon lot satis yaptilar.

8. Tavana kilitledi sonunda. Tavanda 800bin lot alimda bekliyor su an. Bank of America sattiklarini geri aldi, ama guzel doktuler bugun. Ama bence yolumuz daha uzun. YTD…

Sayfa 258/440 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •