Siz eurobondculara gipta ile bakiyorum...
Ben bir temettucuyum...
Eurobondcu, kuponcu olamadim..
Bu saatten sonra da olamam herhalde.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Kurun artışı ile gün içi %0,1 lik bir geri çekilme oldu tebde. Bu tarz bir dönüşü para girişi olarak değerlendiriyorum bakalım
şubeden şubeye değişir muhakkak ama iş bankasının daha iyi olacağının garantisi yok. banka mt leri arasında eb konusuna tam anlamıyla hakim olanına pek rastlamadım açıkçası. hsbc deki mt iyi ama o da binde bir denk gelir. banka 'yatırım' bölümlerindekiler bir nebze daha iyi olabiliyorlar. ama moloz da çok anladığım.
tabi bunları nadir işlem yapan bir müşteri olarak söylüyorum. sık ve büyük montanlı işlem yapanlara özel muamele vardır kesin çoğu yatırım şirketi/bölümünde.
Son düzenleme : shorts; 17-05-2022 saat: 19:58.
Eğer ufak bir fiyat farkına razı iseniz burgan bankı da deneyebilirsiniz. Müşteri temsilcileri bir tık daha bilgili olabiliyor.
Aw05 , BB58 AL40 ve AT75 sanırım Burgan'ın stoğunda olması lazım. Direk alım yapabilirsiniz 1000$'ın katları ile.Ancak 10.000 nominal altı işlem yapmak istemeyebilirler. Ayrıca küçük bir banka olduğu için ileride satmak isterseniz daha dar bir müşteri havuzuna sahip bir banka olduğu için satş fiyatı dalgalanabilir. Direk müşteri temsilcisi üzerinden alınabiliyor sadece burganda internet şubesinde yok.
Ayrıca Garanti ve TEB de de internet şubede bol stok bulunuyor. İş bankasının da internetine bakmıştım ama o bankayla çalışmıyorum.
Son kertede banka dışı iş yatırım var ama prosedürleri biraz farklı bankalara göre.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
sn rxpu'ya ek son dönem gözlemlerim..
denizbank (int şube) bir çok alternatifine göre çok daha çeşitli stok ve fiyatlama gösteriyor. ama henüz işlem yapmadım.
hsbc'de piyasada bulunamayan kağıtları bulabiliyorsunuz. mesela uzun süredir ve hala hiçbir yerde (işyatırım da bile) satışta bulamadığım 2034-2038 almak mümkündü son bir haftada.
ziraat işbank stok ve fiyatlama konusunda uzun süredir oldukça kötü.
garanti'nin genelde piyasaya göre fiyatları yüksekken bugün (internet şube) şaşırttı. gayet makul/ucuz fiyatlamalar ve çeşit vardı.
işyatırım'dan biraz sıtkım sıyrılmaya başladı. telefon açarsın ulaşamazsın. ulaşırsan bekle geri dönsünler vs..
Yer İmleri