Ya bu ne kadar sacma bı kagıt gordugu yuksek yerın 2200 lira aşağısında kapadı utanmasa eksi yapar kumar kağıtları gibi
Ya bu ne kadar sacma bı kagıt gordugu yuksek yerın 2200 lira aşağısında kapadı utanmasa eksi yapar kumar kağıtları gibi
Yaklaşık 1 aydır bu kağıttayım , bu seneki favori kağıdım da bu .. 1 defa hata yaptım daha da yapmam inşallah , yükselip direncine yaklaştığı anda gömüyorum ..Ya kapanışı bekliyorum ,ya da ertesi gün hedeflediğim yerden bir daha dönüyorum ..
Kaldı ki teknik olarak da dönüş yaptığı yerler direnç seviyeleri .. Bu seviyelerde en az 2 gün kapanış yapmadığı müddetçe aynı filmleri izler dururuz diye zannediyorum.
280 ila 320 arasında bir rakam bekliyorum. Şu an ki fiyatına oranla da en az % 100 lük bir artış da beklentim var yıl sonu için .. Ama daha kesin konuşmak için 2.çeyrek rakamlarını görmem gerekiyor . 2.Çeyrek rakamları çok önemli ,çünkü yıl sonuna kadar top mu çevirecekler bugün yaptıkları gibi ,yoksa hücum setine mi geçilecek bunu anlayabileceğiz sanırım. Biraz bekleyelim ,çeyrek gelince değerlendiririz.
Slmlr,
Sn. West by west kardeşim. 2021/3 aylık karı 24 milyon iken 2021/12 aylıkta 184 milyon getirmişse, 2022/3 aylıkta 96 milyon getiren hisse için 280-320 trilyon az değilmidir? Lütfen yanlış anlamayın eleştirmek için değil öğrenmek için soruyorum. Benim için çok önemli. Bütün portföyüm bu çünkü
Sn.Kaya ,
Eleştirebilirsiniz de , bu forum sayfaları bilgi - öngörü- eleştiri paylaşmak için var zaten . Yazdığınız kriter tamamen düz mantık üzerine kurulu ,ha yanlış mı hayır yanlış değil ! Fakat , yılın son çeyreğinde ben ekonomide acayip bir daralma endişesi taşıyorum.
Çari açığın katlanarak büyümesi , TCMB rezervlerinin eksi değerde katlanması ,enflasyonun artarak devam edecek olması , keza kurların da aynı şekilde seyri .. Girdi maliyetlerinin durumu nereye varacak ? Alka , satışlarının % 90 ını iç piyasaya yapan bir şirket . Keşke ihracatçı firma kimliği olabilseydi ..
Bu yüzden beklentimi sınırlı tuttum , hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum . İnşallah endişem boşa çıkar ve hep beraber hayırlı kazançlar elde ederiz.
Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi ,henüz çok erken konuşmak için .2. çeyrek rakamları iyi geldiği takdirde son çeyreğe kadar (eğer endişem doğru çıkarsa) iyi para kazandırma potansiyeline sahip , speğini de beğeniyorum .Bu sebeple, benim de ana portföyüm ALKA !
Bol kazançlar ve slmlr
Çok teşekkürler sevgili West. Bol kazançlar dilerim
Yer İmleri