Siz nasıl apartman görevlilerine denk gelmişsiniz. Ben senelerdir yöneticilik yaptım 3 tane apartman görevlisi ile çalıştım. Biri vefat etti biri wmekli oldu şimdi 3. Sü var. Dediğiniz gibi hurdayı plastiği topluyor satıyorlar. Hurda malzemeleri satıyorlar. Kira elektrik su vermemek hakları çalışma koşulları ve şeklide oldukça kolay. Ama işlerini haklarıyla yerine getiriyorlar. Sabah 6 da kalkarlar 11 wkqdar çalışırlar. Sonra 2 ye kadar serbestler. 2 den sonra tekrar iş başı yapar 8 e kadar çalışırlardı. Bekçilik çocuklara göz kulak olmak sşteyw giren çıkanı takip etmek. 45 dairenin her birinin işini takip etmek hepsini yaparlar.
Çogunluk dava açtı ğaraları aldı hainlik etti dediğiniz şeyler muhtemelen kıdem tazminatı ve fazla çalışmaya ilişkin ücretlerdir. 2 defa yönetimi devir aldım 2 sindede 1 önceki yönetici kıdem tazminatı için ayırtığım parayı bile harcamıştı. İlk devir aldığımda adamın 11 yıllık kıdem tazminatı ayrılmamıştı emekli olduğunda ise ben tüm kıdem tazmianatını biriktirmiştim ve şak diye ödedim. Yönetici yıllık tazminatını ayırmayın en son oturanların üstüne yıkıyorsa adamda tazminat davası açıyorsa ve söke söke hakkını alıyorsa ödeyeceksiniz. Ek iş yapıyor olabilirler eşleri temizliğe gidiyor olabilir. Bir çok kişi yardım ediyor olabilir. Bizimkilerin her birinin birer evi vardı kirada alıyorlardı. Köydede yerleri vardı. Binadaki baI kişilerden fazla geri vardı. Bu onun suçumu oluyor.
Yer İmleri