Siz nasýl apartman görevlilerine denk gelmiþsiniz. Ben senelerdir yöneticilik yaptým 3 tane apartman görevlisi ile çalýþtým. Biri vefat etti biri wmekli oldu þimdi 3. Sü var. Dediðiniz gibi hurdayý plastiði topluyor satýyorlar. Hurda malzemeleri satýyorlar. Kira elektrik su vermemek haklarý çalýþma koþullarý ve þeklide oldukça kolay. Ama iþlerini haklarýyla yerine getiriyorlar. Sabah 6 da kalkarlar 11 wkqdar çalýþýrlar. Sonra 2 ye kadar serbestler. 2 den sonra tekrar iþ baþý yapar 8 e kadar çalýþýrlardý. Bekçilik çocuklara göz kulak olmak sþteyw giren çýkaný takip etmek. 45 dairenin her birinin iþini takip etmek hepsini yaparlar.
Çogunluk dava açtý ðaralarý aldý hainlik etti dediðiniz þeyler muhtemelen kýdem tazminatý ve fazla çalýþmaya iliþkin ücretlerdir. 2 defa yönetimi devir aldým 2 sindede 1 önceki yönetici kýdem tazminatý için ayýrtýðým parayý bile harcamýþtý. Ýlk devir aldýðýmda adamýn 11 yýllýk kýdem tazminatý ayrýlmamýþtý emekli olduðunda ise ben tüm kýdem tazmianatýný biriktirmiþtim ve þak diye ödedim. Yönetici yýllýk tazminatýný ayýrmayýn en son oturanlarýn üstüne yýkýyorsa adamda tazminat davasý açýyorsa ve söke söke hakkýný alýyorsa ödeyeceksiniz. Ek iþ yapýyor olabilirler eþleri temizliðe gidiyor olabilir. Bir çok kiþi yardým ediyor olabilir. Bizimkilerin her birinin birer evi vardý kirada alýyorlardý. Köydede yerleri vardý. Binadaki baI kiþilerden fazla geri vardý. Bu onun suçumu oluyor.

Yer Ýmleri