Sayfa 478/691 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Aslında sizin taktik daha güzel de ben beceremem.Sizin taktikde de hep uyanık kalmak lazım ben uykucu adamım dayanamam.Benimki bana daha uygun benim kişiliğime göre daha stressiz.Hep derim tek tip borsacılık yoktur,herkes kendine uyanı yapmalı.Davut goliath la savaşa giderken istediğin silahı seç demişler kılıç topuz balta her silah varken sapanı seçmiş ,nedenini sormuşlar ben sadece sapan kullanmayı biliyorum demiş)))))))))

Sizin taktikte sürekli karar veriyorsunuz.Ben de ise tek karar var,bir müddet hep al,bir gün geldiğinde ki genelde tek günde tek sat kararı))))))))))

3. tembelliği bırakın Sn. Hkm.. az gayret lütfen
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sizin taktikte sürekli karar veriyorsunuz.Ben de ise tek karar var,bir müddet hep al,bir gün geldiğinde ki genelde tek günde tek sat kararı))))))))))
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Arkadaşlar derinlikli ekranı olanınız var mı,bugünkü takas nasıldı.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    tembelliği bırakın Sn. Hkm.. az gayret lütfen
    İyi de sn tahminci meşgulüm,ayakkabı işi çok zaman alıyor)))))))))Bu afrika bela bir yer.

Hayır bofayı ve ışık menkulü merak ediyorum.Aslında tarz olarak genelde takasları çok şeetmem ))))))))))

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar derinlikli ekranı olanınız var mı,bugünkü takas nasıldı.

8. Son 1 aylık takas değişimi..

Pıss::Genelde İş Bankasında küçük yatırımcı vardır..

Sayfa 478/691 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •