Sayfa 894/994 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Muhtemelen zirhli satışı konusulmuştur. Ancak fotolarda tat gidanin standı görünüyor.
    https://mobile.twitter.com/AkordaPre...82343355260928

2. Benim ihtiyaç olan bi kısım vardı onu verdim. Bu ihtiyaç kısım beni olabildiğince strese sokmuştu son düşüşte. Düştükçe stres katsayım arttı. Nasip değilmiş bana göre ucuz diye düşündüğüm fiyattan vermiş oldum. Bir daha ihtiyaç olan 5 kuruşla bile hisse almam. Bi süre hisse alabilecek ekonomik rahatlıkta değilim. Elim rahatlayınca otokar biriktirmeye devam. 2018 şubat 2022 nisana kadar 1 lot bile otokar satmadan her düşüşte ekleyerek iyi bir birikim yapmıştım. 4 yıllık sürede kötü bir getrimde olmadı son 1 yılda yeni bir zirve görmesekte.

3. Yeni alım için nakit sağladığımda Biraz portfoy çeşitlendirmesi yapmayı düşünüyorum. Portfoyde tek hisse olunca ve hisse performansının iyi olmadığı dönemlerde biraz zorluyor insanı portfoyde tek hisse olması. Bugüne kadar ki kazancımı alsat yaparak değilde bekleyerek düşüşlerde ekleyerek sağladım. Bundan sonra da aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Yeni alım için nakit sağladığımda Biraz portfoy çeşitlendirmesi yapmayı düşünüyorum. Portfoyde tek hisse olunca ve hisse performansının iyi olmadığı dönemlerde biraz zorluyor insanı portfoyde tek hisse olması. Bugüne kadar ki kazancımı alsat yaparak değilde bekleyerek düşüşlerde ekleyerek sağladım. Bundan sonra da aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum.
    aynı mantıkla yola devam kararındayım sn Otokar, bugüne kadar hisse düştükçe ek alımlar yapmış ve sadece gel gitlerini seyretmekle zaman geçirmişim.otokar askeri hariç hiç bir ihaleye tepki dahi vermedi, kemik bir hisse bıraktım hem otokar hem ttraktörde, köpük kısımlarını yataş'a çevirdim böylece farklı sektörlerde ucuz hisseler daha çok kazandırıyor.

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    aynı mantıkla yola devam kararındayım sn Otokar, bugüne kadar hisse düştükçe ek alımlar yapmış ve sadece gel gitlerini seyretmekle zaman geçirmişim.otokar askeri hariç hiç bir ihaleye tepki dahi vermedi, kemik bir hisse bıraktım hem otokar hem ttraktörde, köpük kısımlarını yataş'a çevirdim böylece farklı sektörlerde ucuz hisseler daha çok kazandırıyor.
    Ben de sıfıra yaklaşan maliyetli Otokar ve Ereğli'lerle devam ediyorum. Her ikisi de son aylarda reel olarak %30-40 değer kaybetti diyebilirim. Bu değer kaybını 2022 bitmeden her ikisinde de spot fiyat ikiye katlanarak (herhengi bir sebeple) telafi edeceğimizi düşünüyorum.

Rusya'nın Ulrayna'ya girdiği gün geleceğinin iyi olacağını düşündüğüm bir hissede pozisyonumu maksimize edip o günden beri hiç hisse senedi almadım ve satmadım.

Ancak, gelecek için oldukça umutluyum.

6. Bist yangın yerine dönmüş gibi. Otokar iyi duruyor.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. Şirketimiz, 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı araçlar ile bu araçların yedek parça, bakım ve eğitim hizmetleri satışını kapsayan, yaklaşık 34 Milyon USD bedelli, yeni bir ihracat sözleşmesi imzalamıştır. Sözleşme, teminat mektubu işlemlerinin tamamlanması ve ihracat ile ilgili gerekli izinlerin alınmasını takiben yürürlüğe girecektir. İlgili teslimatların bu yıl içerisinde başlayarak 9 ay içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1031626

8. 34 milyon dolarlık 4x4 zırhlı anlaşması ile sessizliğini bozdu. Umarım gerisi gelir.

Sayfa 894/994 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •