Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bugün istanbul belediyesinin çıkardığı 2027 vadeli eurobondunu 100,500 kirli fiyattan aldım. Kupon faizi 10.75

Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Bugün istanbul belediyesinin çıkardığı 2027 vadeli eurobondunu 100,500 kirli fiyattan aldım. Kupon faizi 10.75
    Nereden aldınız acaba? Bir de bu da aynı kurallara tabi mi? Satışta kur farkından dolayı vergi vb.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Nereden aldınız acaba? Bir de bu da aynı kurallara tabi mi? Satışta kur farkından dolayı vergi vb.
    Değişen birşey yok. İşbankasından aldım.

4.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Bunda 200bin lot sartı yok sanırım ozel sektor gibi. Ben eximbank almak istemistim 200bin lot sartı vardı.

Alıntı Originally Posted by ratso Yazıyı Oku
    Bunda 200bin lot sartı yok sanırım ozel sektor gibi. Ben eximbank almak istemistim 200bin lot sartı vardı.
    200 bin lot şartı yok doğru. Faiz oranı güzel geldi. Ufak bir miktar risk aldım. Batmazsa ibb 6 ayda 1080 dolar kuponum var.

Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    200 bin lot şartı yok doğru. Faiz oranı güzel geldi. Ufak bir miktar risk aldım. Batmazsa ibb 6 ayda 1080 dolar kuponum var.
    Aşağıdaki linkten 1000 dolar ve katları ile aldınız diye anlıyorum.
    Klasik devlet eurobondu gibi internet bankacılığından alınabilir gibi geldi. Doğru mu?

https://www.isbank.com.tr/eurobond-fiyatlari
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Aşağıdaki linkten 1000 dolar ve katları ile aldınız diye anlıyorum.
    Klasik devlet eurobondu gibi internet bankacılığından alınabilir gibi geldi. Doğru mu?

https://www.isbank.com.tr/eurobond-fiyatlari
    İş yatırımla görüşüp hesap açtıktan sonra alabilirsinz.

8.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Eurobond kodunu paylaşabilir misiniz?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •